Popstjerne viste bryster i Aarhus

Den svenske sangerinde Tove Lo blottede som sædvanligt barmen under flad koncert på NorthSide

31-årige Ebba Tove Elsa Nilsson stammer fra Stockholm - hun har flyttet grænserne for feministisk adfærd på popscenen. Foto: Per Lange
31-årige Ebba Tove Elsa Nilsson stammer fra Stockholm - hun har flyttet grænserne for feministisk adfærd på popscenen. Foto: Per Lange

Tove Lo, Green Stage, NorthSide, torsdag 6. juni

Tove Lo er en af årsagerne til, man kalder det at se en koncert.

Det er ingen nyskabelse at fusionere pop og sex, men svenskeren går lige lidt længere end Madonna, Britney Spears og Lady Gaga.

30-årige Ebba Tove Elsa Nilsson alias Tove Lo slog igennem med debutalbummet 'Queen of the Clouds' fra 2015. Foto: Johannes Helje INTL. MusikNYT Sexfadæse for svensk popstjerne

I den moderne feminismes ånd er Lo blevet berømt, fordi hun flasher sine bryster på scenen, og publikum i Aarhus blev ikke snydt for sangerindens gimmick, da hun indtog NorthSide.

Under 'Talking Body' lod hun attributterne tale. De var ikke så store. Det var den kunstneriske værdi heller ikke. Måske er det derfor, hun hæver toppen.

Kønsløs omgang
Los repertoire er egentlig ganske driftssikkert i en overbefolket genre, hvor det dog er svært at argumentere for, at man skal foretrække hende frem for Mø, Sia, Lorde, Ellie Goulding, Kesha og alle de andre.

'Cool Girl', 'Habits (Stay High)' og 'Lady Wood' fik forsamlingen til at danse sporadisk, men ud over at Lo lavede samlejebevægelser, tog sig i skridtet og væltede halvnøgen rundt i en seng på storskærmen, var det nu en kønsløs omgang.  

NorthSide har tidligere været ramt af uvejr - blandt andet til det engelske hovednavn Radioheads  koncert i sommeren 2017. Foto: Per Lange DK MusikNYT Træls: Vildt vejr truer stor festival

Ofte var der så mange effekter på hendes vokal, at det kunne være hvem som helst, Medina eller din mormor, der stod deroppe og viste talenterne frem.

De var til at overse.    

Billedgalleri af Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

1 af 12  Tove Lo udførte sin topløse gimmick på Green Stage under den jyske festival NorthSide i juni 2019.
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 

Sætliste

1. Disco Tits

2. My Gun

3. Influence

4. Lady Wood

5. Say It

6. Shedontknowbutsheknows

7. Vibes

8. Talking Body

9. Bitches

10. True Disaster

11. WTF Love Is

12. Cool Girl

13. Glad He's Gone

14. Habits (Stay High)

200 kommentarer
Vis kommentarer