Prima donna: Hun er røvfed!

Rapstjernen Stefflon Don var et opløftende indslag på Tinderbox, hvor publikum overgav sig til furien

Stefflon Don alias Stephanie Victoria Allen er født i Storbritannien og opvokset i Holland - hun har jamaicanske rødder. Foto: Per Lange
Stefflon Don alias Stephanie Victoria Allen er født i Storbritannien og opvokset i Holland - hun har jamaicanske rødder. Foto: Per Lange

Stefflon Don, Teltscenen, Tinderbox, lørdag 29. juni

Engang var Queen Latifah bare badass. Senere sparkede Lil' Kim røv. Og så blev hun den lille i sammenligning med Nicki Minaj.

I slipstrømmen på sidstnævntes svulstige fremturen udfordres den selvudnævnte hiphopdronning nu af blandt andre Cardi B, Megan Thee Stallion, Cupcakke og Lizzo.

Nicki Minaj på scenen i Los Angeles sidste sommer - stjernen tillod ikke pressefotografer i København. Arkivfoto: Michael Buckner/Shutterstock Koncert-anm. Sexdukken punkterede i Royal Arena

Samt Stefflon Don. Lørdag aften ramte hun Tinderbox som en tropisk storm, man gerne ville blæses omkuld af.

Englænderen har jamaicanske rødder, og hun er vist noget af en rod. Don virkede dog også sjaskcharmerende på Teltscenen, hvor hun rystede baller og demonstrerede gyngende kavalergang, så det smittede af på publikum, der rystede og gyngede det bedste, de havde lært.

Overgik Miley
Den 27-årige rapper slog Miley Cyrus i brugen af ’pussy’, ’booty’ og meget mere ’pussy’, og hun overgik også verdensstjernen i at være kort tid på scenen.

Blot 39 minutter. Men det var herligt, så længe det varede.

Koncert-anm. Afbrudt samleje med ustyrlig Miley

En indpiskende dj og to elastiske dansere. Mere skal der ikke til, når man selv har personlighed som en gadefest i Kingston.

Dons myndige og ganske varierede flow blev skamferet noget af et skingert lydbillede, der imidlertid ikke kunne forhindre hende i at få teltdugen til at blafre med et medleylignende sæt.

Gilli alias Kian Rosenberg Larsson er kongen af dansk Spotify, og rapperen fra Rødovre storhitter for tiden med 'Vai Amor'. Foto: Per Lange Koncert-anm. Hjerteløs: Danmarks største klaphat

’Phone Down’, ’Boasty’, ’Instruction’, ’16 Shots’ og afsluttende ‘Hurtin’ Me’ gjorde sig især bemærket i den hæsblæsende forestilling, hvor Don fyrede godt op under Fyn med caribiske rytmer og en heftig dosis dancehall.

Hun er røvfed.

Billedgalleri af Per Lange

1 af 12  Når enden er god - rapkæftede Stefflon Don imponerede på den fynske festivals sidste aften.
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 

65 kommentarer
Vis kommentarer