Annonce:
Annonce:

Sabotage! Legende svigter festival

Rapperen Mike D fra eminente Beastie Boys leverede nedslående indsats på aarhusianske NorthSide

52-årige Mike D alias Michael Louis Diamond lignede en træt, gammel mand, der ikke havde været en Beastie Boy i mange år. Foto: Per Lange
52-årige Mike D alias Michael Louis Diamond lignede en træt, gammel mand, der ikke havde været en Beastie Boy i mange år. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Mike D, Blue Stage, NorthSide, Aarhus, torsdag 7. juni

Mike D og Ad-Rock fra Beastie Boys lagde gruppen i graven, efter makkeren MCA døde af kræft i 2012, men torsdag aften forsøgte Mike D at genoplive den legendariske raptrio på NorthSide.

Det skulle han aldrig have gjort.

18 stjerner til Beastie Boys!

Beastie Boys havde noget så sjældent som en stort set pletfri karriere gennem flere årtier, og newyorkerne holdt altid deres sti ren, hvilket gjorde det endnu mere forrykt, at Mike D møgede renomméet så respektløst til i Aarhus.

Rapperen, der også var trommeslager i Beastie Boys, mødte op på Blue Stage i en skrabet besætning med en nervøst udseende dj, der flere gange fremstod decideret skræmt, hvilket blot gjorde seancen endnu mere grotesk.

Annonce:

Uden effekt i solen
Duoen serverede et timelangt medley af nøglenumre fra Beastie Boys’ fænomenale katalog som ’No Sleep Till Brooklyn’, ’Sure Shot’ og selvfølgelig ’Sabotage’, men topskæringerne blev kædet sammen helt uden den sprudlende kreativitet, charme og intelligens, der altid kendetegnede bandet.

Jysk sangerinde: Bare ikke god nok

Mike D lignede i sørgelig grad en mand, der heller ikke selv troede på konceptet, og han virkede nærmest led ved at flette hits med Jay-Z, Nas og Missy Elliott ind i et sæt, der muligvis ville have været tilforladeligt på en kælderklub i Brooklyn, men i solen på en megascene i Ådalen var det effektløst.

De var fede: Juveler i smatten

Veteranen så simpelthen fortabt ud uden MCA og Ad-Rock ved sin side, så man stod og funderede over, om han har en afsindig skattegæld eller måske skylder Hells Angels en million dollar i små sedler.

Uanset hvad Mike D fik i hyre, så var det ikke nok til at retfærdiggøre hans uværdige optræden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: