Annonce:
Annonce:

Slipknot: For Satan da!

Stjernestund i København med det sadistiske slæng fra Iowa, der lød mere rasende end nogensinde foran 3000 frådende fans

Corey Taylor piskede en stemning op i K.B. Hallen, der havde været udsolgt i ugevis til gensynet med særdeles harmdirrende Slipknot. (Foto: Kenneth Meyer)
Corey Taylor piskede en stemning op i K.B. Hallen, der havde været udsolgt i ugevis til gensynet med særdeles harmdirrende Slipknot. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Slipknot, K.B. Hallen, København, torsdag 13. november

Det kan godt være, Slipknot slår på både trommer og tønder, men så ophører ligheden med Safri Duo altså også. Det sadistiske slæng fra Des Moines, Iowa har de senere år genoplivet den dødsfikserede metalmusik med livsbekræftende raseri, og gruppens popularitet har bredt sig som en mordbrand ude af kontrol.

Her til aften nærmede voldsomheden i bæsternes rødglødende smedje barbarisk brutalitet, og efter mere eller mindre tvivlsomme lydforhold under Slipknots shows i Parken, Roskilde og Valby, var de ni spektakelmagere tilbage i K.B. Hallen med formidabel effekt i en overvældende intens torden af toner.

Den frådende flok af fans stak djævlehornene højt i luften fra front til bagvæg, og den rituelle ’jump the fuck up!’-sekvens under ’Spit It Out’ blev udført med en sitrende entusiasme, der indikerede, at disciplene ville konvertere til Cirkus Benneweis, hvis den autoritært indpiskende frontmand, Corey Taylor, bad dem om det.

Sublimt selvsving
Maskeballets midtpunkt knevrede en anelse for meget mellem numrene, og underligt ordinære ’Dead Memories’ fra det aktuelle album, ’All Hope Is Gone’, punkterede mareridtsmaskinen midtvejs, men ellers var der sønderlemmende snert fra start til slutningen med ekstranumrene ’People = Shit’ og ’(sic)’.

Forsvindende få skæringer fra ’All Hope Is Gone’ figurerede, men når synderne kan gå sublimt i selvsving, glemmer man gerne, at de sejrede i egen slipstrøm, og det kan godt være Machine Head var så sløje, at de aflyste opvarmningen, men ingen er syge som Slipknot.

Og de smitter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: