Sløje Citybois: Væk i morgen

Popdrengene blev hvinet grundigt til under kort debutkoncert med børnesygdomme

Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov (til højre) optrådte i 40 minutter. (Foto: Mogens Flindt)
Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov (til højre) optrådte i 40 minutter. (Foto: Mogens Flindt)

Citybois, Falconer Salen, København, fredag 24. april

Er der nogen, der kan huske Citybois? Det var dem, der røg ud af ’X Factor’ for en måned siden. To friske gutter fra Gentofte. Dæmrer det?

3000 afsindigt hvinende unger har ikke glemt dem endnu, og de var på plads i primetime fredag aften i udsolgte Falconer Salen, hvor Citybois gav lynkarrierens første koncert.

Den gik ikke helt perfekt.

DK MusikNYT Av av Christopher! Slået af Citybois

Det kan man jo heller ikke forvente af to uskyldige teenagere, der er noget bedre til at smile, end de er til at synge.

Tøserne skreg heldigvis så meget, at man sjældent kunne høre, hvor falsk duoens kiksede københavnerengelsk er, men til gengæld besidder Citybois naturlige entertainerevner.

Tabt på scenegulvet
Drengene har tydeligvis øvet sig foran spejlet og opførte sig da også, som stod de i Madison Square Garden på Manhattan og ikke i et konferencecenter på Frederiksberg.

Hurtigt blev det imidlertid sjovere at iagttage det hysteriske publikum, der fyrede selfies af, så det blitzede som under Luftwaffes angreb på London.

Tøserne fik en masse stof med hjem til Facebook-profilen. (Foto: Mogens Flindt)
Tøserne fik en masse stof med hjem til Facebook-profilen. (Foto: Mogens Flindt)

Med et beskedent katalog bestående af en enkelt single, ’Things We Do’, der faktisk ikke er værre end meget andet i radioen, så tyede makkerparret ikke overraskende til de covernumre, de har fremført i ’X Factor’.

Tilsat slatten assistance fra et blegfunky band blev det desuden til en ’dramatisk’ udgave af klassikeren ’Fever’, der faldt på scenegulvet som en sjaskvåd karklud.

Tog sig en puster
Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov - man skulle tro, de var atomfysikere - fik en puster midtvejs, hvor sangskriveren Thøger Dixgaard gav et røvsygt nummer, og så kunne fansene samtidig hvile vinkelslibervrælene.

Alt i alt var Citybois på scenen i 40 minutter, og med en billetpris på 275 kroner kostede det altså næsten 7 kroner i minuttet at overvære knægtenes verdenspremiere. Så var det da også betalt.

Pigerne er vilde med Thor og Anthon. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Citybois sænker prisen: Blev kaldt for pengegriske

Man kan som bekendt komme langt på charmen, men der er altså grænser for, hvor langt man kan komme uden talent, og det sidste har Citybois ikke meget af.

Det går dem nok, som det gik EyeQ. Hvis nogen kan huske dem?

Hør hvad de unge fans synes om koncerten herunder:


(Video: Martin Ekelund)

1 af 4 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 4 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 4 (Foto: Mogens Flindt)
4 af 4 Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov (til højre) optrådte i 40 minutter. (Foto: Mogens Flindt)
114 kommentarer
Vis kommentarer