Annonce:
Annonce:

Stenet på autobahnen

The War On Drugs' amerikanerrock med tysk accent trillede sikkert gennem København

Adam Granduciel fra The War On Drugs, der fyldte Lille Vega. (Foto: Mogens Flindt)
Adam Granduciel fra The War On Drugs, der fyldte Lille Vega. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

The War On Drugs, Lille Vega, København, torsdag 16. februar

Adam Granduciel er som så mange andre vild med Bob Dylan, Neil Young, Tom Petty og Bruce Springsteen, men som så mange andre er Granduciel ikke nogen bemærkelsesværdig god sangskriver. Og hvad gør man så?

Slatten ny single af Springsteen

Manden har i front for gruppen The War On Drugs fået den fikse idé at udstyre forbillederne med sitrende elektroniske understrømme samt et stramt pulserende krautrock-beat, og resultatet er såmænd blevet et undergrundsgennembrud med sidste sommers habile album, ’Slave Ambient’.

Der havde været udsolgt i ugevis, da The War On Drugs torsdag aften luskede på scenen i Lille Vega, og uden de store dikkedarer sendte kvartetten fra Philadelphia hurtigt forsamlingen i en småpsykedelisk og stenet hypnose, men i længden kom der også perioder, hvor Granduciel fik bevist, at der kan være forskel på at være monoton og ensformig.

Lidt for surt show med Kurt Vile

The War On Drugs fremstod dog ganske musikalske og solidt sammentømrede i forhold til den noget sjuskede optræden, gruppens gamle medlem, Kurt Vile, leverede samme sted i maj i fjor, og orkesteret kompenserede nogenlunde for mangelen på markante sange ved at bestyrke det klassiske rockdrive i repertoiret.

Mesterwerker aus Düsseldorf

Et solidt trip på autobahnen, hvor The War On Drugs kom sikkert frem, uden der hverken blev skiftet gear, vejbane eller den radiokanal, som spillede klassisk rock.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: