Tåbelig: Dansk popstjerne kvajer sig

Fremadstormende Alex Vargas bremsede egen koncert med hysterisk adfærd på festivalen Tinderbox

Alex Vargas spiller på Roskilde og flere andre af sommerens festivaler - sangeren fra Hørsholm tager på klubturné til efteråret. Foto: Per Lange
Alex Vargas spiller på Roskilde og flere andre af sommerens festivaler - sangeren fra Hørsholm tager på klubturné til efteråret. Foto: Per Lange

Alex Vargas, Rød Scene, Tinderbox, torsdag 28. juni

Alex Vargas har mange talenter. Et af dem er at ødelægge sin egen musik. Og det gjorde nordsjællænderen igen, da han torsdag eftermiddag åbnede Rød Scene på odenseanske Tinderbox.

Den 30-årige sangskriver har en veludviklet sans for fængende omkvæd og basal dynamik, men Vargas’ elektroniske popsoul lider under hans udbredte tendens til skamløst at misbruge skabagtige fraseringer og anden hysterisk adfærd.

Utålelig popstjerne i Royal Arena

Han synger simpelthen sine sange i stykker, og eksempelvis stod man og håbede, mikrononen ville strejke, da han nåede til ørehængeren ’Shackled Up’.

’7 Sins’, ’Inclosure’ og ’Renegade’ formåede Vargas dog ikke at molestere, men det siger en hel del om den passionerede gut, at han kan få sig selv til at fremføre et nummer med titlen ’Oh Love, How You Break Me Up’. Rolig nu, Shakespeare!

Tilsat karakteristisk mangel på situationsfornemmelse virkede det som om, det aldrig gik op ham, at han stod overfor en kåd, halvnøgen publikumsskare, der krævede underholdning, hvis det var meningen, de skulle miste interessen for fadølskander, selfier og solen.

Kikset: Grotesk start på NorthSide

Den treenighed kunne Vargas ikke overdøve trods et helstøbt lydbillede, så det føltes som at høre P3 i baggrunden, mens man drypsvedte i Bellevue Strandbad.

Efter 70 minutter trængte man godt nok til en dukkert.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.