Take That: Tag den Robbie!

Resterne af det gamle boyband overdøvede pladderpoppen med supershow i Herning

Mark Owen i centrum for Take That, der sprudlede gennem knap to timer foran 10.500 i Midtjylland. (Arkivfoto: All Over)
Mark Owen i centrum for Take That, der sprudlede gennem knap to timer foran 10.500 i Midtjylland. (Arkivfoto: All Over)

Take That, Jyske Bank BOXEN, Herning, torsdag 1. oktober

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Mon Take That ville have aflyst i Parken i 2011, hvis det var Howard Donald, der havde spist en fordærvet hummer og måtte på tønden i stedet for scenen?

Næppe.

Se også: Take That mister medlem

Men Take That optræder faktisk også uden Robbie Williams, og torsdag aften var resterne af det gamle boyband tilbage i Danmark for som trio at forlyste i Herning.

10.500 billetter var solgt i Jyske Bank BOXEN, der er stor nok til, at det også ser ud af noget, selvom dele af det øverste tribuneafsnit er lukket af.

Og til trods for at den midtjyske arena ikke var helt fuld, så var der fuld valuta for skillingerne.

Visuelt bombardement
Take That boltrer sig i den tvivlsomme genre, hvor koncerter er en storstilet øvelse i at aflede opmærksomheden fra musikken, der er holdbar som dårlig chokolade i godt vejr.

Det klarede Donald, Mark Owen og Gary Barlow med bravur, for sjældent har det været så ligegyldigt, at sangere ikke rigtigt kan synge, og sangskrivere ikke kan skrive rigtige sange.

Se også: Take That på Heden: Vi savner Robbie!

Take That overdøvede simpelthen musikken med et overdådigt flot show, der var som en nostalgisk kabaret, der lignede noget, som burde blive et gigantisk musical-hit i Londons teaterdistrikt.

I stil med Katy Perry, der imponerede samme sted i marts, sparede de blege briter bestemt ikke på farverne i et psykedelisk bombardement af rekvisitter, kostumer, dansere og kulørte lamper.

Overfladisk underholdning
Den dybere mening udeblev måske nok, men som sympatisk overfladeunderholdning fungerede seancen på forrygende vis, og selve den usædvanligt smagfulde og elegant udførte scenekonstruktion danne en forbilledlig ramme om en entusiastisk indsats af tre garvede gutter, der skjulte det godt, hvis de er trætte af deres arbejde.

Stemningen nærmede sig eufori under ’The Flood’ og ’Patience’ samt de corny discobaskere ’Relight My Fire’ og ’Could It Be Magic’, hvor tribunerne gyngede i takt til publikums kåde lovprisning af idolerne, der fandt sammen for 25 år siden i Manchester.

Se også: Udvandet: Surt show med Robbie

Sammenlignet med Williams’ skrabede festivalshow på Tinderbox i Odense for få måneder siden, så var det her et festfyrværkeri nytårsaften.  

- Ingen har spist hummere denne gang, smilede Owen.

Tag den, Robbie!

25 kommentarer
Vis kommentarer