Til grin: Rockflop i Royal Arena

Rutinerede Pretty Maids var håbløst afdankede som supportband for Scorpions på Amager

Ronnie Atkins alias Paul Christensen i spidsen for Pretty Maids, der var på scenen i 45 minutter foran 10.000 rockfans. Foto: Per Lange
Ronnie Atkins alias Paul Christensen i spidsen for Pretty Maids, der var på scenen i 45 minutter foran 10.000 rockfans. Foto: Per Lange
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Pretty Maids, Royal Arena, København, onsdag 29. november

36 år efter Pretty Maids blev dannet, er der stadig liv i de gamle rockklude. Men det er vist de sidste krampetrækninger.

Veteranerne fra Horsens virkede skindøde, da de onsdag varmede op for Scorpions i Royal Arena. Og jydernes lydmand er tilsyneladende stendød. Vi kondolerer.

Pinligt: Afdanket megaband i Jylland

I et uanstændigt skingert lydbillede helt uden sammenhæng og nuancer både lød og lignede Pretty Maids en helkikset og corny anakronisme, der kun fortsætter, fordi de fremstår for suspekte til, at de kan få job som hundeluftere.

De aldrende puddelrockere var på meget, meget, meget slap line, og deres ualmindeligt sløsede samspil underminerede fuldstændig, at koblet faktisk har en vis sans for at skrive habile sange og især refræner.

Legendarisk band til Royal Arena

’Red, Hot and Heavy’ var betydelig mere gumpetung end rødglødende, mens den spektakulært uskønne fortolkning af John Sykes’ ballade ‘Please Don’t Leave Me’ burde have fået enhver til at forlade multiarenaen.

Tragikomisk.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind