Tøsedrengen: Spændt op til piger

Christopher udsat for hviner i Jelling, hvor idolet var mindre dårlig, end han plejer

24-årige Christopher Lund Nissen så oprigtigt ud til at hygge sig i den jyske skumring. (Foto: Per Lange)
24-årige Christopher Lund Nissen så oprigtigt ud til at hygge sig i den jyske skumring. (Foto: Per Lange)

Christopher, Scenen, Jelling Musikfestival, lørdag 28. maj

Jelling Musikfestival er blevet kritiseret for årets spilleplan, der først programsatte de familieorienterede hovednavne Rasmus Seebach og Kim Larsen ved midnatstid.

Til gengæld var det godt set af arrangørerne at smide Christopher på hovedscenen under finalen i Champions League, for der findes jo næppe nogen, der både kan lide både fodbold i verdensklasse og pop i den lavere middelklasse.

Christopher - københavneren sang et par nye numre fra sit kommende album. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Christopher: Forbudt for voksne

Til gengæld er der vist ikke mange poptøser, der ikke elsker Christopher, og han blev vanen tro hvinet til på pladsen, hvor beslægtede Nik & Jay, Rasmus Seebach og Scarlet Pleasure tidligere havde imponeret.

Kollegerne kunne Christopher ikke matche, men han var bedre, end han plejer, og han har efterhånden hits nok til, at man flere gange blev distraheret i at følge kampen på telefonen.

Hyldede Tulip og Prince
’Reasons’, ’I Won’t Let You Down’ og ’Twerk It Like Miley’ fungerede fortrinligt, og ‘Tulips’ - sangerens hyldest til kødgiganten - var også appetitlig.

Mange af numrene fra det aktuelle makværk, ’Closer’, mindede imidlertid om, at Christopher jo har reklameret for vand. Hans musik er grundlæggende en tynd omgang.

Christopher Lund Nissen - københavneren har meget langt op til forbilledet Justin Timberlake. (Foto: Philip Davali) DK Album-anm. Unaturlig sex med Christopher

Københavneren dedikerede ’Mama’ til en for nyligt afdød legende uden at nævne navnet. Det var næppe Merle Haggard, han mente. Prince har nok aldrig været så beæret oppe i pophimmelen.

- Må jeg spille en sang for jer alene? spurgte Christopher og stod klar med sin akustiske guitar.

- Nej, kom det træt fra en dyb mandestemme tæt på lydtårnet.

Christopher spillede den alligevel.   

(Foto: Per Lange)
(Foto: Per Lange)
 

1 af 9 (Foto: Per Lange)
2 af 9 (Foto: Per Lange)
3 af 9 (Foto: Per Lange)
4 af 9 (Foto: Per Lange)
5 af 9 (Foto: Per Lange)
6 af 9 (Foto: Per Lange)
7 af 9 (Foto: Per Lange)
8 af 9 (Foto: Per Lange)
9 af 9 24-årige Christopher Lund Nissen så oprigtigt ud til at hygge sig i den jyske skumring. (Foto: Per Lange)
22 kommentarer
Vis kommentarer