Travere: Cowboys klappede hesten

Band of Horses red stormen af, men amerikanerne kom ingen vegne på Tinderbox

Ben Bridwell i spidsen for Band of Horses, der udsendte nyt album for to uger siden. Foto: Anthon Unger
Ben Bridwell i spidsen for Band of Horses, der udsendte nyt album for to uger siden. Foto: Anthon Unger

Band of Horses, Blå Scene, Tinderbox, Odense, torsdag 23. juni

Regnvejret har truet på Tinderbox det meste af dagen, men det er ikke rigtig blevet til noget, og det samme gjorde sig gældende, da Band of Horses travede ind på scenen midt på aftenen.

Trods gode hensigter og sympatisk udstråling fik kvintetten fra Seattle aldrig forløst sin høflige countryrock, men det begyndte nu meget godt, da frontmand Ben Bridwell lagde ud med at spille ’St. Augustine’ solo.

Det var brandvarmt og voldsomt lummert, da Tinderbox slog dørene op torsdag middag. Foto: Anthon Unger DK MusikNYT Tinderbox åbnede i vild galop

Grundlæggende er Band of Horses dog som en pony, der aldrig bliver en hingst, og man savnede basalt overskud og gennemslagskraft i en mat forestilling, hvor ’Casual Party’ og ’In a Drawer’ var små lyspunkter.

Begge numre er fra den garvede gruppes nye album, ‘Why Are You OK’, der ellers ikke er særligt ok - eller særligt dårligt. Det er der ligesom bare.

Aura - bornholmeren er aktuel med singlen 'Love Somebody', og hun har album på vej. Foto: Anthon Unger Koncert-anm. Stakkels Aura: Fortabt på Fyn

Stemmemæssigt mangler Bridwell pondus og karisma, og han havde svært ved at overdøve sit orkesters tilforladelige repertoire, der lagde sig over pladsen som et slumretæppe.

Det bliver vist aldrig rigtig til noget med Band of Horses. 

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger
 

1 af 7 Foto: Anthon Unger
2 af 7 Foto: Anthon Unger
3 af 7 Foto: Anthon Unger
4 af 7 Foto: Anthon Unger
5 af 7 Foto: Anthon Unger
6 af 7 Foto: Anthon Unger
7 af 7 Ben Bridwell i spidsen for Band of Horses, der udsendte nyt album for to uger siden. Foto: Anthon Unger
3 kommentarer
Vis kommentarer