Ungt talent på dybt vand Skanderborg

Stjernespiren Cisilia formåede ikke at erobre SmukFests næststørste scene

Der var langt fra fyldt til 17-årige Cisilias debut i Skanderborg, der nok burde have været henlagt til en mindre scene. Foto Stine Tidsvilde
Der var langt fra fyldt til 17-årige Cisilias debut i Skanderborg, der nok burde have været henlagt til en mindre scene. Foto Stine Tidsvilde
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Cisilia, Stjernescenen, Skanderborg. 5. august

Amager-pigen Cisilia Ismailova har i en alder af blot 17 år allerede to DMA-statuetter stående hjemme på ungdomsværelset for henholdsvis 'Årets danske hit' (Vi to datid nu') og 'Årets nye danske navn', som den yngste vinder af prisen nogensinde.

Det vokalmæssige talent' er da også indiskutabelt, men måske er det ikke nogen ubetinget lykke, at karrieren er blevet skudt i gang allerede inden man har forladt folkeskolen. For Cisilias optæden denne fredag eftermiddag på den næststørste scene på landets næststørste festival gjorde det desværre ret tydeligt, at hun udover et par hits langt fra har substantielt materiale nok til at fylde en hel koncert, selv om det var en kort en af slagsen (55 minutter), og der også var plads til et par coverversioner.

Danske popartister ser tilbage: Sådan var 2015

Til gengæld må man lade hende, at hun sang Rihanna bedre og med mere pondus og nærvær end Rihanna selv gjorde det onsdag aften.

Det er selvfølgelig et klassisk problem, når man blot har et enkelt halvhæderligt album i bagagen, og man lærer jo heller ikke at optræde uden at gøre det, men et lidt mindre format havde nok været en fordel for alle involverede. Også selv om hun prøvede at fylde den meget store scene ud med en flok dansere som staffage.

Cisilia efter DMA-succes: Nu går jeg efter American Music Awards

At sangerindens erfaringsunivers af indlysende grunde også er stærkt begrænset kan heller ikke skjules på tekstsiden, lige som den poppede blanding ad dancehall og R&B med enkelte markante undtagelser også mangler en del personlighed og originalitet. For nu at sige det pænt.

Der er ingen tvivl om at der er både krummer og potentiale i pigebarnet, der nok skal få en plads på førsteholdet en dag, men et år eller to mere i træningslejren vil nok ikke være nogen ulempe.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+