Velkommen i Nik & Jays BoingBoing-land

Blærerøvene væltede Odense Idrætshal med turnéstart, der var en rodet fest i fredagsbaren

Nik & Jay - drengene blev hvinet grundigt til af 2500. (Arkivfoto: Thorkild Amdi/Polfoto)
Nik & Jay - drengene blev hvinet grundigt til af 2500. (Arkivfoto: Thorkild Amdi/Polfoto)

Det er nu ti år siden, Nik & Jay for første gang fik os til at tro, Gramsespektrum havde gjort comeback, men drengene er her såmænd endnu som døgnfluer, der bare nægter at dø.

Se også: Nik & Jay forbudt for børn

Her til aften holdt de turnépremiere i næsten udsolgte Odense Idrætshal, hvor 2500 publikummer fra uskyldige rollinger med rottehaler til gamle rotter, der vist følte sig lidt skyldige, overgav sig betingelsesløst til duoen fra Værløse.

Nik & Jay kan ikke rappe, de optræder ekstremt sjusket, deres tekster er dilettantiske og d’herrers beats er som at banke panden i en bordplade. Halløjet burde med andre ord ikke fungere, men det gjorde det minsandten under specielt det første af det skrabede shows tre akter.

Trættende selskab
’Gi’ mig dine tanker’, ’Et sidste kys’ og ’Lækker’ fik ikke uden grund salen til at reagere, som var det The Beatles featuring Justin Bieber, der boltrede sig i rampelyset, og festen mindede om en bizar blanding af sodavandsdiskotek, polterabend og fredagsbar.

Den danske popduo lægger lige nu navn til beskyldninger om, at de har stjålet et beat fra en udenlandsk kunstner. Det passer bare ikke ifølge produktionsselskabet. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT - 25. nov. 2011 - kl. 14:27 Nik & Jay beskyldes for sangtyveri

Det virkede faktisk næsten som om, forsamlingen glemte, de gik glip af ’X Factor’.

Gennem 100 minutter bliver Niclas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen dog noget trættende selskab, og den akustiske afdeling var som at sippe til en Bacardi Breezer, der blev skænket ved juletid.

Charmeforladt natklub
Til sidst smed blærerøvene både overtøjet og hæmningerne i en diskotek-dunkende finale, hvor ’Boing!’ nåede til bagerste række, men ellers mister Nik & Jay charmen, eller hvad man nu skal kalde det, når de tager på natklub.

Se også: Nik & Jay-løgn afsløret

I deres helt eget BoingBoing-land regerer hitmagerne dog fortsat som et fænomen, der nok siger mere om tiden end det lille boybands talenter.

Skal man grine eller græde? Vist begge dele.

0 kommentarer
Vis kommentarer