TV: Nøgen mand amok i voldsorgie til metalkoncert

Det er ok at gå amok til metalkoncerter, men alt med måde...

Følg Musik

Til især metalkoncerter er det ikke usædvanligt at se folk gå amok i en mosh pit, hvor aggressive sammenstød, vilde armsving og hardcore headbanging, samt de skader der måtte følge med, hører til en del af oplevelsen.

Der er dog også visse uskrevne regler i en mosh pit, og en af dem er, at man ikke deltager med henblik på at skade andre med fuldt overlæg. Derfor er blandt andet nittearmbånd, pighalsbånd og fjendtlig attitude noget man ikke bør medbringe.

Tilsyneladende havde ingen sat den nøgne mand i ovenstående video ind i de uskrevne regler, eller også valgte han bare at blæse dem et langt stykke, da han for nyligt var til en koncert med det amerikanske undergrunds-metalband Varials i Willow Grove, Pennsylvania.

Ikke alene var han fuldstændig nøgen til koncerten (hvilket er tilladt, om end hensynsløst), han styrtede nemlig også rundt og uddelte knytnæveslag på må og få til andre, der var så uheldige at befinde sig i hans nærhed.

Den nøgne mands opførsel blev filmet af en anden koncertgænger, og har sidenhen affødt en internet-debat om acceptabel mosh pit-opførsel.

Nogle mener nemlig at stort set alt er tilladt under moshing, mens andre insisterer på at der skal udvises hensyn og en hvis respekt for ens med-moshere.

Den nøgne slagsbror fra koncerten i Willow Grove har i øvrigt sikret Varials store mængder omtale. For eksempel har den internationale musikkanal VH1 også bragt historien.

Se flere eksempler på mosh pits herunder:


Her ses en gigantisk såkaldt cirkle pit til en Killswitch Engage-koncert.


Her er det en ren pige-mosh pit til en Attika 7-koncert.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+