TV: Se Lego-robot spille guitar

YouTube-bruger bygger guitarspillende robot af Lego. Hør den spille herunder

Det er ikke mange år siden Lego var lig med klodser man kunne bygge alt med, men nu til dags har legetøjsgiganten så meget mere at byde på.

Der laves blandt andet film, computerspil og ikke mindst programmerbare robotter, men alt sammen har dog stadig sit afsæt i de firkantede byggeklodser.

Netop de programmerbare robotter, som går under navnet Mindstorms, har åbnet op for et helt nyt Lego-univers, hvor det i allerhøjeste grad kun er fantasien, der sætter grænserne.

13-årige Shubham Banerjee med sin blindskriftprinter bygget af Lego Mindstorm-klodser. (Foto: AP) Samfund 13-årig bag vildt Lego-byggeri starter virksomhed

Det har Youtube-brugeren fastythefastcat udnyttet til at bygge en Lego-robot, der selv kan spille guitar, når bare man fodrer den med nogle akkorder.

Robotten i ovenstående video kan kun spille 'Of Monsters and Men'-hittet 'Little Talks', da den er bygget til at spille sangens fire akkorder i en bestemt rækkefølge. Med lidt ændringer på designet og en anden programmering burde der dog ikke være nogle grænser for hvilke sange den kan spille.

Hør originalversionen af 'Little Talks' herunder, og vurder selv hvor god robottens coverversion er:

8 kommentarer
Vis kommentarer