10-årig blev generet af tobaksrøg i Parken: Se hans takkebrev

Når DBU skal evaluere efterårets kampe, skal de også se på, om der skal være flere røgfri pladser. Det er Nicolai på 10 år glad for

- Det vigtigste for os er, at du altid har mulighed for at sætte dig et sted, hvor der er røgfrit.

- Udviklingen går jo generelt mod mere røgfrie omgivelser, men vi skal først evaluere på årets kampe og se på, om vi kan få efterspørgslen til at stige.

- Kan vi det, går det mod en udvidelse af zonen med rygning forbudt.

Sådan lyder DBUs forretningsudvilklingschef Jacob Lausen svar til politiken.dk på det spørgsmål Ib S, stillede da han og hans to sønner havde set landskamp i Parken - og var blevet generet af tobaksrøg.

 

Se også: Far og sønner til landskamp: Voldsomt generet af tobaksrøg

Flertal: Flere ikke ikke-ryger pladser
Der er nemlig kun 1.200 af de 36.000 pladser, der er reserveret til ikke-rygere, og det synes Ib, hans sønner og nu altså også DBU nok er lige i underkanten. Det samme mener et pænt flertal af de 18816 læsere, der har deltaget i debatten her på nationen!. 37 procent synes, at smøger hører uløseligt sammen med at gå til landskamp, mens 38 procent synes, der burde være flere ikke-ryger pladser.

Se også: Klagede over cigaretrøg: Blev kaldt spasser og afvist af DBU

10-årig tobaksrøg-offer helt vildt glad
Hjemme hos Ib har DBUs løfte om at se på flere pladser vakt jubel, og Ib sendte i gåer denne mail til nationen!:

- Min søn Nicolai kom med dette brev og spurgte hvor I boede. Han er helt vild glad, det er jeg også fordi I hjalp med at sætte fokus på dette vigtige men oversete emne:

 

Hvor vil du sidde - på rygerpladserne eller på ikke-rygerpladserne i Parken?

 

92 kommentarer
Vis kommentarer