1000 kr.s trick: Virkede to gange i Kvickly

Den gik om formiddagen, og sørme om den ikke også gik om aftenen. Men Kvicklys overvågningskameraer filmede det, og politiet er på sagen

En cirka 28-30 årig dansk udseende mand snød sig til 2000 kr ved tage billeder af QR-koderne på et såkaldt Paysfaecard. PR-foto
En cirka 28-30 årig dansk udseende mand snød sig til 2000 kr ved tage billeder af QR-koderne på et såkaldt Paysfaecard. PR-foto

- Det er selvfølgelig lidt både frækt og dumdristigt af svindleren at vende tilbage.

- Men det kan undre, at der ikke så hurtigt som muligt er rundsendt en advarsel mod tricket til samtlige medarbejdere for at de kunne være forberedt.

Tog et foto og smuttede
Sådan skriver Mikkel H i en af de kommentarer, der er skrevet på MJA's Facebook-profil om den mand, der i lørdags snød sig til to gange 1000 kr. i Kvickly i Silkeborg.

Ifølge politiet lod manden - som er filmet af overvågningen - som om han ville købe et 'Paysafecard' med 1000 kroner på. Og efter have taget et foto af QR-koden på det elektroniske betalingskort smuttede han igen.

De er virkelig dygtige
Men selvom personalet straks kontaktede Paysafecard, så nåede manden at hæve de 1000 kr. Klokken var på det tidspunkt halv tolv om formiddagen.

- Snakker de ikke sammen i butikken, skriver Jette J i sin kommentar, for manden var åbenbart så tilfreds med sit tricktyveri, at han ifølge avisen kom tilbage lidt før klokken 21, og gentog proceduren.

- De er virkelige dygtige, skriver Moudil E i sin kommentar, mens Luka M morer sig:

- Hahaha, rullet Kvickly, skriver Luka således, men hvad tænker du?

Paysafecards 5 vigtigste sikkerhedsregler

Online-betalinger med paysafecard er sikre, idet du betaler ligesom med kontanter og ikke skal angive personlige data, bank- eller kreditkortinformationer.

Alligevel skal du være varsom med dine paysafecard PIN-koder og have vores råd om sikre betalinger på internettet i baghovedet. På den måde undgår du negative overraskelser.

De 5 vigtigste sikkerhedsregler

For paysafecard har sikkerheden første prioritet. For at du altid kan betale uden bekymringer bedes du overholde de følgende fem vigtige principper:

Indtast kun dine paysafecard PIN-koder i autoriserede paysafecard netbutikker.

Videregiv aldrig en paysafecard PIN-kode via e-mail eller telefon.

Ved mistænkelige aktiviteter på din my paysafecard konto: Få den spærret omgående.

Myndigheder, institutioner, advokater eller domstole er ingen aftalemæssigt tilknyttede netbutikker. Uanset om det er ved computeren eller mobiltelefonen: Du må aldrig efterkomme en opfordring til at betale straf- eller rykkergebyrer via paysafecard!

I tvivlstilfælde er du velkommen til at kontakte paysafecard service-teamet.

Kilde: paysafecard.com