10.000 rasende læsere: Dumt vi solgte DONG

Goldman Sachs kan tjene 15 milliarder, DONG-direktør kan få bonus på 15 mio. 90 procent af 10000 læsere synes DONG-salget var uklogt

- Jeg kører dagligt lige forbi et biogasanlæg, og somme tider kører mine naboer gylle ud, men begge dele er en sød aroma i forhold til stanken i denne sag!

- CoryDONG!

Præmie til bandit-habit
Sådan skriver nationen! Hans-Jørgen P i en kommentar til at DONG vil på børsen. For Goldman Sachs står til at score milliarder på sådan en børsnotering - og DONG-direktøren kan score millioner - og at de 11233, der har deltaget i DONG-debatten i dag, mener de store flertal at det var uklogt at sælge til Goldman Sachs:

- Ak   Der var et yndigt land.... men stanken har bredt sig over det ganske land og det er ikke kun fra Venstres gylle ... v

- Vi fortsætter med at præmiere kriminelle og banditter i habitter ..., skriver 'j l' og Møffe går i den danske filmskat, for at hente inspiration til sin kommentar:

Det er det samme hver gang
- Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det!

- Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang.

- Man har en plan - en genial plan! - og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater, skriver Møffe, men hvad tror du?

Men hvad mener du?
Var det en god i da at sælge 18 procent af DONG til Goldman Sachs for 8 milliarder kr?

 

 

205 kommentarer
Vis kommentarer