Annonce:
Annonce:

120 kr i timen: Men ingen ville sælge pølser sammen med Maja

Er der mangel på arbejdskraft? Ja, i Billund kunne pølsemanden ikke finde en pølsesælger og i Bjert overvejer virksomheden Tresu, at hente arbejdskraft i Sydeuropa

Annonce:
Følg nationen!

- Løn og overenskomsten skal selvfølgelig være i orden. Skæve arbejdstider er der mange der har, så kom i gang.

- Hvis man ikke vil arbejde for sin kontanthjælp, og ellers er arbejdsklar, så fjern alt hjælp, så er der måske nogle, der vågner op.

Har akut brug for flere hænder
Sådan skriver Martin G på jv.dk i en af de 74 kommentarer, der er skrevet om pølsegrillen TimeOut i Billlund, der har måtte holde lukket i flere omgange pga mangel på folk. Bl.a gik kunderne forgæves forrige lørdag og i mandags:

- Situationen er den, at vores daglige leder er på barsel, og at et par andre medarbejdere kort efter hinanden har valgt at søge nye udfordringer.

- Så lige nu er der blot en enkelt ansat, ligesom jeg også selv indgår i vagtturnus.

Gad altså ikke arbejde i Jylland: Så nu er lægen fra Bulgarien

Annonce:

Vi har ikke ansat nogen endnu
 - Men jeg driver desuden Vejle Smørrebrød, som jo også skal passes, så vi har akut brug for nogle flere hænder. Problemet er, at der tilsyneladende ikke er nogen at få, forklarede TimeOuts ejer Preben Christensen, der mangler folk til at arbejde torsdag og fredag aften samt i weekenden til jv.dk og Maja Læborg - som er TimeOuts eneste medarbejder pt. fortæller til nationen!, at lønnen er 120 i timen.

- Og selv om der er mange, der har kontakte os efter at avisen skrev artiklen, så har vi ikke ansat nogen endnu, siger Maja.

 

Hvad tænker du? Kunne du finde på at søge arbejde i en pølsevogn?

For en uge siden modtog nationen! denne pressemeddelse fra print-virksomheden Tresu i Bjert. De mangler også folk, og er nu på jagt efter kvalificerede medarbejdere i sydeuropa:

- Efter en tilpasning af staben i 2015 har TRESU ansat over 20 nye medarbejdere, heraf alene i november ni inden for engineering, konstruktion, montage og administration, så staben nu er på ca. 225 medarbejdere. Aktuelt søger virksomheden yderligere 14 medarbejdere.

- Vores største udfordring lige nu er at få eksekveret ordrerne uden at gå på kompromis med kvalitet og indtjening.

Overvejer at hente arbejdskraft i Sydeuropa

Annonce:

- Vi har i en periode trukket store veksler på medarbejderne, og vi har gjort brug af vikarbureauer og midlertidige ansættelser, men det er ikke holdbart på længere sigt.

- Imidlertid har vi haft vanskeligt ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft inden for især de tekniske fagområder, ingeniører, rejsemontører og maskinarbejdere.

- Derfor overvejer vi for tiden at kigge mod Øst- og Sydeuropa for at få den nødvendige arbejdskraft, skriver økonomidirektør Michael Kjøbsted i pressemeddelelsen, som også har skabt en del debat i lokalområdet.

Kender du nogen, der mangler arbejde?

Klart at danskere ikke kan finde arbejde: 119.623 østarbejdere har taget det

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: