12000 danskere: Vi vil have flere som Ena i Vild Med Dans

Skuespilleren fik en ond besked, men siden er opbakningen væltet ind

Min krop har en fest, lyder det fra Ena Spottag (Foto: Mogens Flindt)
Min krop har en fest, lyder det fra Ena Spottag (Foto: Mogens Flindt)

Flere tusinde danskere er ikke i tvivl - der er for få runde deltagere med i programmet Vild Med Dans. Hvad der startede som verbale tæsk til skuespiller Ena Spottag, er nærmere endt som en hyldest.

'Syntes sgu hun er sej og dejligt der er plads til en "ikke helt perfekt" krop, håber hun vinder,' lyder bare en af de mange rosende kommentarer.

Det hele startede, da Ena Spottag for nyligt fik en ubehagelig besked fra en seer af programmet Vild Med Dans, som hun deltager i sammen med danseren Thomas Evers Poulsen. I beskeden stod der blandt andet, at 'det er utroligt I stadig er med i vild med dans fordi du er så tyk. Folk der er så tykke de plejer ikke at udstille sig på den måde du gør'.

Ena, der især er kendt fra serien 'Badehotellet', lagde et screenshot af beskeden op på sin Facebook-profil blandt andet med ordene 'fat shaming er ret kikset', og siden er det væltet ind med støtte til den runde deltager.

Se også: 'Skide sjovt at se en tyk danse': Ena svarer igen på ond besked

61 procent synes der er for få runde
'Hvad er det for en snak, dans er da for alle, høje og lave, tynde og tykke, grimme og smukke, vi har da alle lov at more os!!!!!' skriver Knud J på Ekstra Bladets Facebook-side.

'Sku da rart det ikke kun er tynde "modeller" der kan være med,' lyder det også fra Christina S.

I en afstemning på ekstrabladet.dk viser resultatet lige nu, at hele 60,9 procent mener, at der er få runde deltagere i Vild Med Dans. 12490 personer har indtil videre trykket 'ja' til den holdning, mens 5470 stemmer (26,7 procent) omvendt ikke mener, at der er for få.

'Jeg ser ikke vild med dans men mener at alle der har lyst skal have lov at deltage..tykke som tynde,' skriver nationens Annette H.

'Vi kan jo ikke alle ligne modeller.. Jeg synes hun er sej, og har rytme, you go girl,' lyder det også fra nationens Dannie H.

'Der er og skal være plads til alle, både runde og dem som en strå, høje eller lave, røde og gule eller alle andre farver, alt andet er mobning,' lyder det fra Aase S på Ekstra Bladets Facebook-side.

Se også: Ena og Thomas er levende beviser på at rundt er smukt

Tak fra hjertet
Skuespilleren takker for den store opbakning på sin Facebook-profil.

'Søde menneske tak for alle jeres søde kommentarer og beskeder, det varmer når man sådan stiller sig til skue og har det sjovt!! Det er et stort eventyr at være med i vild med dans og jeg elsker det, håber på at lære så meget som muligt smile

Hurra for forskellighed og tak fra hjertet,' skriver hun.

Du kan også nå at deltage i afstemningen herunder og desuden stemme om, hvem der fortjener at vinde:

53 kommentarer
Vis kommentarer