124 MC-klubber raser: Definér lige 'rocker-relateret'

At sætte en meget stor del af danskere, der kører og interesserer sig for motorcykel og sammenholdet/foreningslivet omkring motorcykler, i en udefinerbar negativt ladet bås, er meget ukorrekt og forkert, lyder det fra 124 MC-klubber

- Hvor er grænsen for at være 'rocker-relateret?

- Min bror...min mor...mine arbejds kollegaer... dig?

Vi vil ikke forskelsbehandles
Sådan skriver formand Thømming fra Bikers Against Discrimination, B.A.D., til nationen! om den boykot af Thy-træffet som foreløbig har fået opbakning fra 124 MC Klubber.

- Kort fortalt så boykotter vi Thy-træffet fordi de forskelsbehandler.

- Vi vil ikke acceptere mere at blive kaldt 'rockere og rocker-relateret', uden at få en klar definition af ordene, fortsætter formanden, der citerer følgende fra Thy træffets ordensregler:

Alle med tilhørsforhold til rockerrelaterede klubber eller organisationer er ikke velkomne til Thy Træf

Alle som tilkendegiver sympati for rockerrelaterede klubber eller organisationer ,verbalt, ved uniformering eller symboler kan uden yderligere varsel bedes forlade Thy Træf og området hvorpå Thy Træf afholdes

I et åbent brev til Mette Frederiksen, politiet og medierne beder medlemmerne af B.A.D. om at regeringen, offentlige instanser som politi og kommunernes tilsynsmyndigheder stopper med at bruge ordet 'rocker' i flæng. hvor det passer dem.

Vi vil have ordet rocker ud
- Caféer, træningscentre og private virksomheder forbyder 'rockere' og 'rockerrelaterede' i at komme ind. Og Justitsministeriet har ingen definition på ordet ifølge dem selv.

- I B.A.D.1 arbejder vi for at fjerne den generelle og ukorrekte brug af ordet 'rocker', så vi på lige fod med flere andre negativt beskrivende ord, fjerner det fra de danske bøger og det danske sprog og anbefaler at bruge ordet 'biker', 'motorcyklist' eller at nævne den respektive forening, klub, organisation eller enkeltperson i stedet for at generalisere.

Vi bliver sat i en negativ bås
- At sætte en meget stor del af danskere, der kører og interesserer sig for motorcykel og sammenholdet/foreningslivet omkring motorcykler i en udefinerbar negativt ladet bås, er meget ukorrekt og forkert i dagens Danmark hvor mange minoriteter, næsten helt ned til enkeltpersoner, beskyttes mod verbale overfald, skriver Thømming, men hvad mener du?

Forstår du godt at bikere er vrede over at blive kaldt rockere?

 

166 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere