13-årig udvist: Her siger hun farvel til sin bedste veninde i Farsø

Udlændingenævnet finder ikke, at Apninya har mulighed for at blive integreret. Men det synes hun selv.

- Hvorfor bliver vi ved med at have de sager...

- Selvfølgelig skal hun blive, når hendes mor er gift her og de er så velfungerende..

- Der må da være nogle politikere, der kan få stoppet dette vanvid. Og så få dem ud af landet, som ikke er integreret. 

Afslag: Umuligt at integrere hende
Sådan skriver Annie A i en af de 200 kommentarer, der er skrevet på TV2Nords Facebook-side om det afslag 13-årige Apninya, hvis mor blev gift med danske Heini fra Farsø i 2013, modtog i mandags.


Og Annie er langtfra den eneste, der mener at Udlændingenævnets afgørelse - der går på at Apninya, som ellers har gået i dansk modtageklasse - ikke kan blive integreret godt nok i Danmark, er komplet uforståelig:

- Det er sgu et sygt samfund vi lever i 

- Så smider man en 13 årig pige ud, og lade alle de kriminelle lov til at blive.

Stor sejr
- Det er sgu træls at Inger Støjberg ikke er udlænding, så kunne hun få af sin egen medicin, og Vi kunne sende hende af H..... til , skriver Pia D i en kommentar, der har fået næsten 100 likes.

 

Heini, hendes danske stedfar, driver sin lille virksomhed i Farsø i Nordjylland, og bygger huse og renoverer lejligheder. 2– 4 ansatte lever af hans virksomhed og han betaler sin Skat, men nu hvor hans kones datter er udvist, overvejer han at rykke tuil Tyskland, hvor han som EU-borger GERNE må bo med sin ægtefælle og steddatter:

- Havde Heini været polak eller rumæner og ellers aldrig leveret en dadel til Danmark, så kunne Heini og hans familie godt havde fået lov til at leve i Danmark, for så gælder EU-reglerne.

Systemet træder på danskere
- Men Heini er pæredansk, så ham kan systemet træde på som de vil!
- Giver det mening? – Næ kun ved et skrivebord i Udlændingestyrelsen. For os andre er det dybt godnat. Måske Heini ender med at flytte sin virksomhed med ud af landet!

- En stor sejr til Udlændingestyrelsen, selvmål af Danmark, lyder det i et brev som en af familiens venner har sendt til nationen!, men hvad mener du?

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
666 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere