15.000 danske arbejdere bliver dræbt hver år: Dumt at hente flere udlændinge

Hvert år i Danmark dræbes 15.000 ufødte børn, og nu vil regeringen så importere en masse udlændinge. Det er fuldstændig skørt, skriver Martin N. Har han en pointe?

Abortmodstandere har tidligere sat kors op, for at vise hvor mange fostre, der bliver dræbt hvert år. Foto: Jan Dagø
Abortmodstandere har tidligere sat kors op, for at vise hvor mange fostre, der bliver dræbt hvert år. Foto: Jan Dagø

- Vorherre bevares.

- Tænk, at den slags middelalderlige holdninger stadig findes og får spalteplads i JydskeVestkysten. 2018 kalder.

- Kvindens krop, kvindens ret.

Nu vil regeringen importere en masse udlændinge
Sådan skriver Mads K i en af de 23 Facebook-kommentarer, der er skrevet til et læserbrev om abort, bragt i JydskeVestkysten. Og Mads er langtfra den eneste, der synes at brevskriver Martin N er helt galt på den, når han blander den danske abortlovgivning sammen med Danmarks behov for arbejdskraft:

- Regeringen beklager, at der er for få mennesker til ansættelse og uddannelse i danske virksomheder. Men hvem er skyld i det?

- Ja det er de politikere, som accepterer, at der hvert år i Danmark dræbes 15.000 ufødte børn. I løbet af de sidste 20 år er det ca. 300.000 danskere.

15000 børn med kummerlig tilværelse
- Nu vil regeringen så importere en masse udlændinge. Det er fuldstændig skørt, skriver Martin N nemlig i sit læserbrev med henvisning til regeringens forslag om at sætte den såkaldte beløbsgrænse ned, så udlændinge fra visse lande udenfor EU, kan på arbejdstilladelse i Danmark, hvis de kan få et job til 330.000 pr år:

- Skulle de 15000 børn så have en kummerlig opvækst fordi forældrene ikke var i stand til at varetage barnets tarv?

- Hold hold hold hold..!

Fri abort er klart at foretrække
- Jeg synes da man skal undgå at blive gravid for sjov, men fri abort er da helt klart at foretrække frem for uønskede børn, skriver Jesper S i en anden kommentar, men hvad tænker du?