16-årig knivstikker udvist: Flere synes det er fedt

Mange glæder sig over, at knivstik på blå mandag på Dyrehavsbakken sidste år nu ender med udvisning

En 14-årig dreng blev stukket ned på blå mandag sidste år. I dag er knivstikkeren blevet udvist. Video: Local Eyes.

Opdatering 21.51: To af de Facebook-brugere, vis kommentarer blev brugt i artiklen, har kontaktet Ekstra Bladet med ønske om, at få deres navne fjernet. Redaktionen har valgt at følge deres ønske. Deres kommentarer kan fortsat læses nedenfor.

- For satan da.

- Ser ud som om, der er begyndt at ske noget nu.

- Men vi skal jo være venlige her i Danmark, så vil ønske ham en behagelig tur hjem.

I både Bazar Vest i Gellerup og på Bøgetorvet i Vollsmose fik jeg samme klare opfordring: Giv politiet flere muligheder for at få smidt de koldblodige karrierekriminelle i fængsel og ud af vores kvarter, skriver Morten Østergaard. Screenshot/Facebook nationen Efter to besøg i virkeligheden: Morten Østergaard skifter politik

En idiot mindre
Sådan skriver Michael C. i en af de kommentarer, der lige nu hamrer ind på Ekstra Bladets Facebook-side om den dom, Østre Landsret afsagde tidligere i dag, der betyder, at en 16-årig dreng, der er dømt for knivoverfald, nu skal forlade Danmark.

Se mere video på Local Eyes.

- Ud med dig, når ikke du kan opføre dig ordentligt her i Danmark, skriver Birgit. En anden skriver i en kort kommentar - som på ganske kort tid har modtaget mere end 100 likes:

- Fedt. Så er der 1 idiot mindre, af de som sætter os andre, der lever op til reglerne, i dårligt lys, skriver vedkommende hvorefter en tredje som bruger en fly-emoji - svarer:

- Fuldstændig enig! Er squ træt af tabere som ham, så fedt det kun går én vej.

Men hvad tænker du?

Derfor skal 16-årig udvises til Pakistan

Drengen var næsten 16, da forbrydelsen på Dyrehavsbakken i Klampenborg i maj sidste år fandt sted.

Offeret var en dreng på 14, som var ude at fejre blå mandag sammen med nogle jævnaldrende.

På et tidspunkt opstod der uoverensstemmelser mellem to grupper i området ved radiobilerne.

Lidt senere, ved 22-tiden, blev den 14-årige stukket med kniv blandt andet i brystet og i begge baller.

Udvisningen begrundes blandt andet med, at overfaldet var groft og umotiveret, og at offeret havde været i livsfare. Han kom til Danmark, da han var syv-otte år, oplyser landsretten.

Kilde: Ritzau

Det er ikke første gang, at en person med anden etnisk baggrund glæder sig over, at der bliver slået hårdt ned på ballademagere eller kriminelle med anden etnisk baggrund.
For to år siden fik Murat Y fra Mottalavej-kvarteret i Korsør således mere end 325 likes, for en kommentar, han skrev om, at boligselskabet ville smide ballademagere ud.

- Jeg er tyrker, super flot arbejde.
- De skal bare ikke ødelægge det for os andre.

- Odense Århus Ålborg kom i gang.

I søndags fik en 65-årig gangbesværet mand i søndags prygl på p-pladsen ved dagligvarekæden Lidls butik i Korsør. Nu truer boligforening med at smide de unge lømler - og deres familier - ud. Arkivfoto: Thomas Borberg nationen Ud med ballademagerne: De ødelægger det for os andre

Cherif El-Ayouty beder unge indvandrere om at opføre sig ordentligt. (Foto: Jesper Stormly Hansen/arkiv) nationen Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig

678 kommentarer
Vis kommentarer