17-årig vandt 10 mio: Kun brysterne har gjort hende glad

Jane Park fra Skotland vandt den store gevinst i 2013 - dengang var hun 17 år. I dag siger hun, at pengene har ødelagt hendes liv.

Jane Parks liv er ikke blevet lykkeligere efter gevinsten på 10 mio- tværtimod. Nu leder hun efter en kæreste, der ikke er ude efter hendes penge. Foto: All Over
Jane Parks liv er ikke blevet lykkeligere efter gevinsten på 10 mio- tværtimod. Nu leder hun efter en kæreste, der ikke er ude efter hendes penge. Foto: All Over

- Nogen gange tænker jeg, at gevinsten har ødelagt mit liv.

- Jeg troede jo at mit liv ville blive ti gange bedre, men det er faktisk blevet ti gange værre.

- De fleste dage ønsker jeg, at jeg ikke havde nogen penge.

For ung til at vinde
Sådan siger 21-årige Jane Park til Sunday People om den byrde, den store Euromillion Jackpot hun vandt tilbage i 2013, er er blevet. For når man er 17 år og bor hjemme og tjener 60 kroner i timen som kontorassistent, så er man ikke parat til at få så mange penge mellem hænderne.

- Jeg synes der burde være en aldersgrænse på 18 år for at vinde. Den nuværende aldersgrænse på 16 er for lav, siger Jane Park, der slet ikke forstår, at nogen kan være misundelige på hende.

Ikke mere Maldiverne - Benidorm er hyggeligere
- Mine venner fatter ikke det stress jeg lever med. Jeg har ting, ja, men udover det, er mit liv tomt og helt forskelligt fra deres.

- Når de klager over økonomiske problemer, så handler det om at de får en lav løn - så de forstår slet ikke hvilken situation jeg er i, siger kvinden der nu ejer to ejendomme - men er flyttet hjem til sin mor. Hun fortæller også at hun er træt af rejser til Maldiverne, Benidorm er hyggeligere - og hun kan heller ikke  lide at shoppe designertasker længere.

Det eneste hun faktisk er glad for af de ting, hun har fået for gevinsten er de nye bryster - de kostede ifølge Scottishsun 45.000 kr.

Men hvad tænker du? Forstår du godt, at man kan blive ulykkelig af at vinde 10 mio kroner?  Se også: Utaknemmelig: Vandt 4.5 mio på trav - vil hverken sige tak eller hilse

69 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere