18-årig kvinde klager: Sex-apparat lovede for meget

For at lokke kunderne, havde firmaet sat prisen ned fra 1295 til 795 svenske kroner - men den var ikke en krone værd, mente den 18-årige svenske kvinde.

Kvinden lod sig lokke af massage-apparatet, der er vandtæt, genopladeligt, produceret af hudvenlig silicone og byder på vibrationsprogrammer samt to kraftfulde motorer. Foto: Shutterstock
Kvinden lod sig lokke af massage-apparatet, der er vandtæt, genopladeligt, produceret af hudvenlig silicone og byder på vibrationsprogrammer samt to kraftfulde motorer. Foto: Shutterstock

- Hvis man er utilfreds, så har man lov til at være det.

- Der må jo gælde samme regler uanset hvilken slags vare det er.

Sådan skriver Tildis S i den pr mest populære kommentar, der er skrevet på Helsingborg Dagblads Facebook-profil, om den klage, en 18-årig kvinde har indgivet til den svenske forbrugerombudsinstitution ARN.

Den stemmer ikke overens
Kvinden havde nemlig betalt 795 svenske kroner for en massagestav, der blev beskrevet som 'Perfekt i den legetøjssamling', da den er vandtæt, genopladelig, produceret af hudvenlig silicone og kunne byde på intet mindre end ti vibrationsprogrammer samt to kraftfulde motorer.

Men det mente kvinden altså ikke den kunne leve op til, og da hun bad om at få sine penge retur, fik hun at vide, at hun måtte nøjes med en nedslag i prisen på 20-50 procent. Og derfor er hun nå gået videre til ARN.

Sikkert en mand
- Beskrivelsen af varen ( ) på firmaets hjemmeside stemmer ikke overens med det man får leveret, skriver kvinden i sin anmeldelse, der - udover støtten fra Tildis S ovenfor - nu også er genstand for lystige bemærkninger på avisens Facebook-profil:

- Var den for lille, skriver Carl W, således og Anna B skriver:

- Det er sikkert en mand, der har designet skidtet.

 

1 af 2 
2 af 2 Kvinden lod sig lokke af massage-apparatet, der er vandtæt, genopladeligt, produceret af hudvenlig silicone og byder på vibrationsprogrammer samt to kraftfulde motorer. Foto: Shutterstock
121 kommentarer
Vis kommentarer