Annonce:
Annonce:

Kørte fra Glostrup til Vejle: DAB+ virker jo ikke, lad os beholde FM

Claus har en Volvo Amazon fra 1970 med en FM-radio - og hans svoger har en bil med DAB+. Men åbenbart har svogeren problemer med at høre radio i Jylland.

Claus kæmper for FM-radioens bevarelse.
Claus kæmper for FM-radioens bevarelse.
Annonce:
Følg nationen!

- Der er rigtigt mange, der er utilfredse med regeringens beslutning om, at slukke for DR`s sendere på FM-nettet, så DR kun kan høres på DAB+.

- Pensionister, bilister - bare helt almindelige danskere, som har en gammel radio og har lyst til at gemme den.

Har en Volvo Amazon fra 1970 - den har FM-radio
- Det vil jo koste mange penge for os almindelige danskere, hvis vi skal købe DAB+ radioer til vores biler. Mellem 2000 kr og 10000 kr pr bil (alt efter mærke og model).

- Desuden er DAB+ ikke fuldt dækkende over hele landet.

Annonce:

Sådan indleder Claus CP et brev til nationen! om sine FM-radioer og det store problem han og mange andre forudser, når Danmark efter planen lukker for FM-signalet fra 2021.

Claus - der allerede tilbage i 2015 oprettede protestgruppen 'Bevar Danmarks Radio på FM-nettet i fremtiden' - har set, at der er andre, der ligesom ham er blevet vrede over regeringens planer, og han håber at politikerne vil lytte. Og måske endda komme på nye tanker, hvis Borgerforslaget 'Bevar FM-båndet i Danmark' skal debatteres på Christiansborg. Claus' brev - som han meget gerne vil have at du deler vis Facebook - fortsætter derfor således:

Min svoger har DAB+
- Min svoger fra Glostrup var på besøg hos mig og min familie, men de har DAB+ i deres bil, men de kunne ikke høre radio hele vejen fra Glostrup til Vejle.

- Har hørt om flere der er utilfredse med DAB+ dækning i Danmark.

- I Norge har de lukket for FM-nettet, med det resultat; at NRK har mistet mange lyttere og det er svært at høre radio i Norge.

- I Sverige og Storbritannien, har de besluttet at FM og DAB+, skal køre parallelt , som supplement til hinanden. Det håber og ønsker jeg også vil ske i Danmark.

FM-båndet dækker hele Danmark
- FM-båndet er super godt fordi, det dækker hele landet og gentager HELE Danmark i en super god kvalitet, og vi kan modtage vigtige trafikmeddelelser når vi kører.

- Ud over vores 2 nyere biler fra 2011 og 2012,  kører jeg også i en 48 år gammel Volvo Amazon med FM radio. I den hører jeg FM og trafikmeddelelser, og det er vigtigt, skriver Claus, men hvad mener du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: