Pensionister vil slippe for at betale skat: Handler om værdighed

Mange ældre lever en uværdig tilværelse, skriver Jørgen, der har fået 2115 støtter til forslaget om at gøre folkepensionens grundbeløb skattefrit

- Jeg omgås folkepensionister og ved derfor hvor lidt penge mange har at gøre godt med.

- Et sparsomt liv hvor en en uforudset udgift til varme eller en vaskemaskine, der bryder sammen, kan vælte et i forvejen skrabet budget.

- Deres sociale liv har - også - længe kørt på vågeblus, ja kort sagt er det for mange en uværdig tilværelse som ældre.

- Endda i et land, der bryster sig at at være blandt verdens rigeste.

Hvad mener ældreministeren?
Sådan nogenlunde skriver Jørgen Mikkelsen - det står bag et borgerforslag om at gøre folkepensionens grundbeløb skattefrit - i et åbent brev til ældreminister Thyra Frank. Jørgen har også sendt brev til nationen!, så der kan ekstra fokus på forslaget. Der er foreløbig 2115 danskere, der har støttet ideen - når det 50.000 støtter inden september, skal forslaget behandles i Folketinget:

 

- Jeg efterlyser Thyra Franks holdning til vort borgerforslag, fortsætter Jørgen i sit brev til ministeren, og hvis man skal tro på resultatet af en afstemning om en 8,1 procent lønstigning til folk på pension, nationen! satte i gang i mandags, så er der pluspoint til Thyra, hvis hun går ind i kampen for flere penge til de ældre.

Mere end 80 procent støtter lønstigning til pensionister
Flere end 25.000 har nemlig stemt, og de 20.000 synes pensionisterne fortjener mere.

nationen Jeg er også offentligt ansat: Pensionist ser frem til 8,1 procent mere i 'løn'

Du kan læse hele borgerforslaget - og støtte det, hvis du mener, at pensionisternes grundbeløb skal gøres skattefrit - her. Husk at ha' din NemID parat.

Hvad tror du Thyra Frank svarer?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
458 kommentarer
Vis kommentarer