Annonce:
Annonce:

1.divisonsklub afviser 8-årig: Han 'tager tid' fra de gode

Et forældrepar i Lyngby er rystede over, at den omgang prøvetræning, deres 8-årige søn fik tilbudt i Lyngby Boldklub endte med besked om, at han ikke kunne blive medlem. - Vi troede, det var os, der skulle beslutte os, siger moderen

Annonce:
Følg nationen!

- Hvor er det synd for en lille dreng, der bare så gerne vil spille fodboldt.

- Det er rent snobberi fra boldklubbens side.

Sådan skriver Jette G. på lokalavisen Det Grønne Områdes Facebookside i en af de 22 kommentarer historien om 8-årige Malte, der efter fire prøvetræninger hos Lyngby Boldklub fik at vide, at han altså ikke havde den rigtige profil.

Forventer man at 8-årige er pro?
Maltes venner fra skolen spiller i klubben, men da træneren havde kigget på Maltes træningsparathed, færdigheder, udviklingspotentiale og sociale omgang, faldt Malte ifølge avisen igennem på både evner og interesse.

- Boldklubben som afviser små børn på 8 år, fordi de ikke er gode nok (interesserede nok som de selv kalder det).....slap af mand...

- Forventer man at børn i den alder er pro fra start af??

Annonce:

Synes det minder om mobning
- Jeg kan ikke have når klubberne allerede fra start pacer børnene og forventer de skal være pro fra dag 1....i mine øjne er der lidt mobning i dette!!!

- FY SKAMME JER Lyngby!! Jeg vil ikke anbefale jer til nogen forældre i jeres omkreds, skriver Bodil på Lyngby Boldklubs egen Facebookside, hvor afvisningen af Malte også har skabt debat. Og Maltes mor uddyber over for avisen, at hun troede at prøvetræningen handlede om at hun og malte, skulle se om klubben var noget for dem:

Troede Malte skulle beslutte sig efter prøvetræningen
- Jeg havde aldrig i mit liv forventet det svar, og slet ikke med Malte ved siden af.

- Jeg troede helt klart, at det ville være op til familien at beslutte sig efter en prøvetræning.

- Det er helt grotesk at have en procedure, hvor en 8-årig kan blive sorteret fra, siger Maltes mor, der er skolelærer i kommunen, til avisen. Klubbens sportslige chef Claus Frank-Nielsen beklager forløbet, men fastholder beslutningen:

Annonce:

- Vi ville ønske, at alle kunne spille hos os, men samtidig vil vi ikke presse et barn ind i noget, vi synes er en dårlig idé.

Vi skal kunne sige nej til folk
- Hvis man vil være i en fodboldklub, skal man være der for at spille fodbold, og derfor skal vi selvfølgelig kunne sige nej til folk. Fordi vi vil tage dem seriøst.

- Når vi tager spillere ind, som ikke har spillet meget, tager de tid fra de andre spillere, siger sportslig chef Claus Frank-Nielsen til Det Grønne Område, men hvad siger du?

Er det OK at afvise en 8-årig, der har deltaget i fire træninger?

Malte er nu begyndt i Brede IF, en mindre klub uden prøvetræninger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: