30 km/t: Cyklister driller bilist på smal vej

Sidder du bag rattet og hidser dig op over motionscyklister? Eller sidder du på sadlen og bliver irriteret på fortravlede bilister?

- Var det der i Ganløse området? Eller Søsum, for der kører cykellisterne fucking hul i hovedet.

- Jeg havde to chikaner på vejen, hvor bilerne er nødt til at holde for hinanden, så har jeg fri bane og så trækker cykellisterne ud i chikaner, foran mig, på trods af de har cykelsti mellem fortovet og chikanerne.....

- De beder selv om at blive kørt ned med den kørsel de ligger for dagen!

Derfor dytter jeg
Sådan skriver Louise M i en af de 119 kommentarer en 73 sekunder lang videooptagelse af en gruppe motionscyklister har fået på Jesper Hs Facebook-side

- Cykelister, som dem her har svært ved at forstå, at de ofte bliver dyttet og råbt af.

- Selv er de meget uforstående overfor de arrige personer der sidder bag rattet og bag en cykelklub i flere minutter, med 30-40 km/t i timen maks!!

- Derfor synes jeg at de skal se denne video, så kan det være at de har en forståelse af hvorfor de så ofte får en masse tilråb, skriver Jesper, der har fået mere end 4000 likes.

De kunne ikke måske ikke høre bilen?
Men selv om mange er ligeså sure på motionscyklisterne som Jesper, er der også enkelte, der forsvarer cyklisterne:

- Det kunne tænkes at cykellisterne ikke kan høre bilen pga vindstøj.

Faktisk skal man ikke køre i kanten
- Så til en anden gang så prøv med et lille simpelt dyt, så går det hele nok meget lettere, skriver Carsten R og Jakob Ka peger på at 'cyklister IKKE skal køre ude i kanten af vejen - de skal blot holde til højre':

- Når man mener, at trafikanter der ikke straks flytter sig så man kan køre som om man var eneste bilist, gerne må køres ned - så er der altså noget galt.

- Hvis vi proppede alle cyklisterne ind i deres biler, så vil der blive så meget trafik, så man skulle køre 30-40 kmt hele tiden, skriver Jacob Ka.

Hvor ligger du i bilist vs motionist-debatten. Har bilisterne for travlt, eller er motionscyklisterne for egoistiske?
 

 

1 kommentar
Vis kommentarer