30 mio i underskud: Og Jensens Bøfhus ved godt hvorfor

Kan du huske den weekend, hvor alle ville boycotte Jensens Bøfhus, fordi de havde trukket Jensens Fiskerestaurant i højesteret? Det kan regnskabsmanden hos Jensens ihvertfald

- Det har været et svært år for os, og regnskabet er naturligvis på ingen måder tilfredsstillende.

- Men modstand motiverer også, så vi har iværksat en lang række tiltag for at opgradere og forny Jensen’s Bøfhus, ligesom vi har lært af 'shit-stormen'.

nationen Jensens 'brutale' Bøfhus lagt for had på nettet

Sådan siger grundlægger og ejer Palle Skov Jensen om det annus horribilis, bøf, sovse og køkkenkæden netop har aflagt regnskab for.

Glem fredag d. 13. - Jensens husker fredag d. 19.
2014 startede ellers godt i Danmark, men fredag d. 19. september vendte billedet da Jensen’s Bøfhus røg ud i en sand mediestorm i Danmark efter sagen om Jensens Fiskerestaurant.

- Det kunne mærkes på antallet af gæster..... (ligesom) leverandøren Jensen’s Køkken også kunne mærke nedgang på det danske marked, står der i dagens pressemeddelelse om regnskabet, der viser et samlet underskud på knap 30 millioner kroner for 2014.

Succes i udlandet
Bøfhusets restauranter i Sverige har det derimod rigtig godt, og det har salget af saucer, dressinger, spareribs og øvrige convenience-fødevarer til detailhandlen på eksportmarkederne også, og Palle Skov fortæller, at han er i gang med brand- og organisationsfornyelse, han tror og håber, vil fremtidssikre Jensen’s Bøfhus.

-  At over 150.000 gæster har meldt sig ind i loyalitetsprogrammet Club Jensen’s på under seks måneder, er også et godt tegn, hvor vores grundkoncept med at tilbyde høj kvalitet til fornuftige priser, synes at have plads i markedet, siger Palle Skov Jensen.

Hvad med dig? Deltog du i mediestormen? Og synes

Fiske-Jensen tilfreds
I Sæby sidder Jacob Jensen, der ejede Jensens Fiskerestaurant, og han har ingen kommentarer til bøfhusets årsregnskan, og vil kun sige én ting om sit eget årsregnskab:

- Jeg er tilfreds.

 

 

218 kommentarer
Vis kommentarer