300.000 muslimer 'erobrer' Danmark: Vil stoppe ny stormoské

TV2s skjulte kamera har optaget en imam, der fortæller at muslimer er ved 'åbne' Europas lande. 'Åbne' betyder 'erobre' og det gør mange danskere bekymrede

Kort over Orobpa - det muslimske Europa i henhold til en gammel profeti OG den nye stormoske, somIslamisk Trossamfund vil opføre på deres grund i Københavns Nordvest-kvarter. Foto: Henning Larsen Architects
Kort over Orobpa - det muslimske Europa i henhold til en gammel profeti OG den nye stormoske, somIslamisk Trossamfund vil opføre på deres grund i Københavns Nordvest-kvarter. Foto: Henning Larsen Architects

- Da jeg kom til landet for 23 år siden, var vi kun 55.000 muslimer.

- Nu er vi 300.000.

- Derfor er konklusionen på den her snak, at man godt kan opholde sig her i landet uden at smelte .... ind i samfundet.

Grotesk at det kan foregå
Sådan sagde den ledende imam Mohammad Fouad Al-Barazi i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark på skjulte optagelser, der blev vist i tredje afsnit af TV2s ’Moskeerne bag sløret'. Og de udtalelser skræmte rigtig mange, der er gået til tasterne på TV2s Facebook-side og nu beder politikerne om at gøre noget:

 

- Det er grotesk at det kan forgå!

- Men på den anden siden, så er Danmark efterhånden et så vattet land, at det ikke kommer bag på mig, skriver Helle ML og høster 576 likes.

Politikernes pligt til at beskytte
- Det er nu ingen overraskelse for mange danskere og allerede nu kæfter politikerne op på diverse medier om skandale og så videre - men de har et ansvar og pligt til at beskytte og forvalte landet til borgernes bedste.

- Når luften er gået af ballonen om en uge er vi tilbage i samme trummerum...snik snak og konventioner og EU, der i hvert fald ikke er til for beskyttelse af de borgere, der har bygget europas lande op. Naiviteten får ingen ende og vi kan bare se på skriver Inger T og får 280 likes.

Se også: Profeti om Islamisk Stor-Stat: Europa er Orobpa om 5 år

Stop for moske i Århus - hvad med København?
Udtalelserne i TV2s programmer har foreløbig fået Odense Kommune til at melde en iman for at medvirke til socialt bedrageri og Århus Kommune til at stoppe planerne om en stormoske. I København er der også planer om at bygge en stormoske - og det håber nationens! Nicolai S, at de københavnske politikere nu vil stoppe:

- TV2 har afsløret, hvordan Islamisk Trossamfund påbyder kvinder at have sex imod deres vilje. Dette er reelt voldtægt.

- Kvinderne bliver også rådet til ikke at gå til politiet hvis de udsættes for vold.

- Københavns Borgerrepræsentation har netop givet Islamisk Trossamfund lov til at bygge en endnu større moské, hvorfra de kan udbrede deres budskab.

Synes ikke vi har brug for flere moskeer
- Det skete med teknikborgmester Morten Kabell (Ø) i spidsen og med hjælp fra V, K, R og S.

- Danskerne har ikke brug for flere radikale moskeer i deres smukke hovedstad, skriver Nicolai S, men hvad mener du?

Er du bekymret for om muslimer vil åbne/erobre Danmark/europæiske lande? Og synes du det er en god ide at Islamisk Trossamfund bygger en ny stormoske?

Se også: Protester mod ny moske er irrelevante: De handler om religion  

1 af 2 
2 af 2 Kort over Orobpa - det muslimske Europa i henhold til en gammel profeti OG den nye stormoske, somIslamisk Trossamfund vil opføre på deres grund i Københavns Nordvest-kvarter. Foto: Henning Larsen Architects
786 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere