32 grader varmt da far glemte adoptiv-datter på bagsædet: Mor fandt hende

En amerikansk far skulle aflevere to børn i skole og i børnehaven, men fik af uforklarlige årsager kun afleveret den ene. Den 1-årige datter - som familien havde adopteret - stod derfor en hel dag i en varm bil. Da mor fandt hende, var hun død.

Far tog på forretningsrejse, mens 1-årig datter sad i denne bil i ni timer. Foto: Metro Nashville Police
Far tog på forretningsrejse, mens 1-årig datter sad i denne bil i ni timer. Foto: Metro Nashville Police

- Hvordan? Kan slet ikke forstå det.

- Jeg har selv en søn på 1 år, og ham ville jeg da aldrig glemme i bilen. Det er ganske enkelt.

Hvorfor spurgte personalet ikke hvor det andet barn var?
Sådan skriver SaraVerena i en af 84 kommentarer den frygtelige historie fra Nashville i Tennessee har fået på det tysksprogede medie Krone.at. Og SaraVerena er ikke den eneste, der har svært ved at fatte, at den 1-årige pige Katera skulle miste livet, fastspændt i en autostol i en brandvarm bil.

- Hvorfor har personalet ik børnehaven ikke spurgt, hvor det andet barn var?

- Arme lille mus. Hvil i fred. Engel, skriver Wusal, og Ciara mener, at bilfabrikanterne skal på banen:

- Der skulle være et indbygget alarmsystem, der reagerer, når et barn græder i en bil, der står stille eller noget andet abnormt sker.

- Det kan ikke passe, at et levende væsen skal miste livet på den måde, skriver Ciara.

De må have det forfærdeligt - døm dem ikke
Den lille pige - der blev adopteret af familien fornylig - sad ifølge thetennessean alene i bilen i mindst ni timer. Faren havde nemlig glemt at aflevere hende, da han var kørt afsted for at aflevere familiens to børn. Og da han kom tilbage til huset, glemte han pigen på bagsædet og tog til lufthavnen og fløj til forretningsmøde.

Moren - som var i huset da faren kom hjem - kørte intetanende på arbejde, og opdagede først at noget var galt, da hun skulle hente de to børn. Da moren nåede hjem til bilen kl. 17.42m, var det for sent:

- Alle forældre bør læse denne historie.

- Faderen og moren må have det forfærdeligt, og jeg vil ikke dømme noget, skriver mrD i sin kommentar, men hvad tænker du?

Politiet i Nashville i  mener ikke, at der er foregået noget kriminelt, men kunne du glemme et barn i en varm bil? Eller noget tilsvarende?

 

84 kommentarer
Vis kommentarer