3350 kr for at komme for sent: Raser mod DSB

Syv måneder med DSB har gjort Edis A desperat. Han leder efter en person, der kører fra Odense til Høje Taastrup og retur hver dag - og som ikke har noget imod en 'blind passager'.

- Elsker din kommentar med en blind passager.

- Håber du får held med din søgning. Den er delt...

Nu rækker jeg en hånd ud
Sådan skriver Henrik K i en kommentar til Edis As Facebook-video om at være afhængig af DSB for at komme frem og tilbage fra Odense til Høje Taastrup hver dag for at arbejde - og at være rigtig træt af det.

- Nu rækker jeg en hånd ud til jer.

- Jeg giver 3.350 kroner om måneden for noget, der er så sindssygt ustabilt som DSB.

- Det betyder, at jeg flere gange om ugen kommer for sent på arbejde og oparbejder overarbejde, fortæller Edis i videoen, der er set næsten 200.000 gange - desværre endnu uden det ønskede resultat. En fast køreaftale:

Held og lykke - håber en venlig sjæl melder sig
- Havde jeg boet i dit område, havde jeg gerne taget dig med gratis.

- Jeg håber du finde en løsning. Held og lykke, skriver Anette F i en anden kommentar, og Britt J krydser også fingre for Edis:

- Delt, håber at der er en venlig sjæl som melder sig som din faste kørepartner

Du kan skrive til Edis på Facebook, hvis du kører fra Fyns hovedstad til københavnerforstaden Højje Taastrup om morgenen og retur igen ud på eftermiddagen. Han er klar til at betale kørepenge. Hvis du ikke bruger Facebook, kan du skrive her - så sender vi din mail videre.

 

 

1 af 2 Edis har fået nogle henvendelser, men ingen fast køreaftale. Foto: Privat/Thomas Borgberg
2 af 2 
235 kommentarer
Vis kommentarer