36 ræve snyder danske forskere: De troede det var ulve

Aarhus-forskerne, der står for at tælle ulve i Danmark, trækker tidligere udmeldinger tilbage: Der er nu kun bevis for, at fire ulve har været i Danmark.

Forskere kan have svært ved at kende forskel på rævelort og ulvelort, men det her er en udstoppet ræv. (Arkivfoto Ekstra Bladet)
Forskere kan have svært ved at kende forskel på rævelort og ulvelort, men det her er en udstoppet ræv. (Arkivfoto Ekstra Bladet)

- Hold da op, kan man tjene penge på at tælle ulve i Danmark.

- Med sådan en fejl procent burde man overveje at udskifte noget personale...

Hov, der er ikke 40 - der er kun 4
Sådan skriver Martin P på DRnyheders Facebookside om de DNA-analyser, tyske eksperter har lavet på formodede lorte fra danske ulve.

Sådan ser et spist får ud. Billedet stammer fra Aase Svendsen, fåre- og lammeavler i Skærbæk, der en af de danskere, der har ulvens genkomst helt inde på livet. nationen Rygte blandt jægere: Tre danske ulve skudt og begravet

Forskerne fra Aarhus Universitet meddelte for et år side, at der havde været 40 ulve i Danmark, men de ulvelorte, der lå til grund for udmeldingen har ifølge DR været kontrol på det anerkendte Senckenberg-institut i Tyskland, hvor det viste sig at de 36 af dem, var kommet ud af en ræv:

Uhhh ulven kommer
- De tyske forskere kunne kun finde bevis for, at der havde været fire ulve i Danmark, inklusiv den første fra Thy, som blev fundet død, skriver DR, og Martin P er ikke den eneste, der synes fejlprocenter er morsom:

- Et '0' fra eller til, skriver Bianca.

- Ulv i fåreklæder, skriver Niels B.

- Så skyd de sidste 4 ulve, skriver Aksel K.

- Uhhhhh ulven kommer...., skriver Kent P, men hvad er din kommentar til at der ikke er 40, men nok kun fire ulve i Danmark?

 

51 kommentarer
Vis kommentarer