36.000 falske diagnoser og psykiatriens licens til at dræbe

Der er 440000 danskere, der spiser antidepressiv medicin. Det er cirka 430000 for mange mener forfatter i en ny bog, som nationens! Elsebeth H har læst

Følg nationen!

- Da jeg for første gang så forsiden til Peter Gøtzsches nye bog 'Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse', der forestiller en gravsten med inskriptionen under et kors '500.000 amerikanere og europæere 2014' tænkte jeg: 'Det er alt for få. Der er mange, mange flere døde.'

- Men inden Gøtzsche afslører, hvorfra han har antallet en halv million døde, fører han læseren igennem psykiatriens surrealistiske og forløjede verden, en færd der bedst kan betegnes som en rundvandring i Blåskægs borg, hvor hemmeligheden bag hver eneste dør (læs: kapitel), der bliver åbnet, afslører nye rædsler.

Diagnosernes ulidelige lethed
Sådan skriver nationens! Elsebeth H i en anmeldelse af Peter Gøtzsches længe ventede bog 'Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse', der udkom i sidste uge på People’s Press. Elsebeth - som selv har været i kløerne på en psykiater - har adskillige gange skrevet til nationen! om farerne ved at spise piller. Og hun har arrangeret høring på Christiansborg, ligesom hun er meget aktiv på Facebook.

Vrede lykkepillespisere indtager Folketinget

Selv lægen siger hendes hjerne er svitset

Nu har Elsebeth læst den 379 sider lange bog og skal man tro hende, er der tale om en bog, der dokumenterer, hvor farlige pillerne er - og hvor mange, der ikke burde spise dem. Anmeldelsen fortsætter således:

- Gøtzsche klør frisk og veloplagt på med en beskrivelse af diagnosernes ulidelige lethed. Selv om han ikke har meget tilovers for disse, for som han konstaterer: 'Rigtige videnskaber træffer ikke afgørelse om eksistensen og arten af de fænomener, de beskæftiger sig med, via en håndsoprækning fra personer med interessekonflikter og sponsorering fra medicinalindustrien', så analyserer han alligevel de største og mest populære diagnoser og beviser til fulde, at der er tale om livsfarligt gøgl, ivrigt støttet af medicinalindustrien, som man mistænker, bestiller nye opsigtsvækkende sygdomme, så der kan komme gang i pille salget.

1497 former for depression: Mon ikke vi har en pille?
- Eksempelvis nævnes det, at der findes 1.497 måder at være deprimeret på, så alle har en chance for at være med på storsællerten antidepressiver, uanset hvordan de end har det.

- For det er slet ikke nødvendigt at være deprimeret for at få udskrevet pillerne, der strøs i halsen på hvem som helst, der kommer inden for døren, hvilket Gøtzsche også kan dokumentere.

- Som han nævner, 'for hver 100.000 raske, der screenes for depression, vil 36.000 få en falsk diagnose.'

- Og det er smart. For hvis de ikke er deprimerede, når de får pillerne, skal de nok blive det, da en af de mange bivirkninger netop er depression, der fluks kræver endnu mere medicin. Jeg kan næsten høre pengene rulle ned i kasseapparatet.

Afgiftningsklinikker for pillespisere
- Det er ren svindel, men netop svindel, bedrag, bestikkelse, korruption og en fornægtelse af alt, står i det hele taget højt på dagsordenen både inden for medicinalindustrien og dens guldfugl psykiatrien, hvilket Peter Gøtzsche beviser med rigelig dokumentation.

- Det er en livsfarlig praksis, der har kostet utallige liv, og som Gøtzsche fremhæver: 'Vi skylder dem, der er døde på grund af en grådig, kriminel og svindelagtig medicinalindustri, bistået af alt for industrivenlige lægemiddelagenturer og korrupte psykiatere, at fortælle nogle af deres historier. Tusind dødsfald er en ansigtsløs statistik. Men der er rigtige mennesker bag tallene…'

- Pligtskyldigt fortæller Gøtzsche da også nogle af de dødes hjertegribende historier.

- Men det er ikke kun døde, psykiatrien efterlader i sit kølvand. Psykofarmaka er så skadeligt, at Gøtzsche fastslår, 'millioner af mennesker verden over har brug for hjælp.' Derfor opfordrer han til afgiftningsklinikker landet over med nem, hurtig og gratis adgang.

Dødsårsåg ukendt - eller hjertestop
- Lige her kunne Gøtzsche godt have tilføjet et ønske om klinikker til behandling af alle de mennesker, der er blevet skadet ved både at få påført permanente hjerneskader samt neurologiske skader, som invaliderer dem.

- Bortset fra det kommer Gøtzsches bog godt rundt i krogene og kaster lys over det, der kun kan betegnes som den største forbrydelse mod menneskeheden i vor tid.

- En forbrydelse der har kostet utallige menneskeliv. De 500.000 døde som Gøtzsche har sat gravsten over på forsiden er nemlig 'kun' døde i alderen 65+, et antal Gøtzsche også kan dokumentere.

Massemord med piller
- Alle de døde i alderen 0 – 65 år er ikke talt med. Det er nemlig en umulig opgave, idet der også svindles stort med dødsattester, hvilket vi får et indtryk af ved at læse kapitlet om Luise, der døde 32 år gammel af medicinen, men hvor dødsattesten sagde: 'dødsårsag ukendt'.

- Ved de fleste unge, der dør, siger dødsattesten dog, 'hjertestop', hvilket er mere rigtigt. Hvordan det hjertestop fremkaldes med medicin ved både Gøtzsche og jeg, og det ville have været passende, hvis det var blevet beskrevet i en ellers fremragende bog. Selv om det er hårrejsende uhyggeligt.

- Vi kan altså kun gætte os frem til antallet af døde under 65 år, men da der dør betydeligt flere unge af psykofarmaka end pensionister, bør de 500.000 sandsynligvis ganges med 3 eller 4, hvilket giver millioner af døde årligt.

- Dermed er psykiatrien vor tids største massemorder i en aktion tangerende folkemord, skriver Elsebeth.

Hvad tror du? Er der for mange, der spiser piller i Danmark? Og kunne det være en ide med afgiftningsklinikker for folk, der ikke vil spise dem mere?

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind