36.122 læsere har valgt skøn pige: Zoe og Sofie lå helt tæt

Det har bølget frem og tilbage, men Zoe fra Aalborg får nationens! wildcard, der giver adgang til finalen i skønhedskonkurrencen Queen Of Scandinavia

Med 14.445 personlige stemmer kan Zoe fra Aaalborg godt begynde at glæde sig til turen til den danske finale i Queen of Scandinavia.
For selvom nummer to - Sofie fra Esbjerg - fik flotte 12789 stemmer, og der er langt ned til nummer 3, der fik 3444 stemmer - så er sejren i år ret så suveræn.

Tilllykke.


Vinderbilledet.


Og privatbilledet

Nu står den på catwalk-lektioner
Zoe skal nu - sammen med de 19 piger, der er blevet valgt direkte ved casting-arrangementerne - deltage i den danske finale den 7. maj.

I løbet af dagen skal de 20 finalister igennem en workshop hvor de bl.a. lærer at gå catwalk og arbejde som model.

De skal også igennem træning, der lærer dem hvad det vil sige at repræsentere Danmark, og hvordan man en international skønhedskonkurrence og samtidig får dommerpanelet mulighed for, at lære de 20 finalister bedre at kende.

Gallamiddag - du kan også deltage for 600
Efter dagens workshop afholdes en eksklusiv gallamiddag på Københavns smukkeste gamle kloster: Sankt Gertruds Kloster by Fabio.

Billetsalget er netop åbnet, men der er et meget begrænset antal pladser til det eksklusive event. For at købe billet skal man sende en mail til contact@queenofscandinavia.dk med navn og det antal billetter man ønsker at købe.

Billetterne indeholder en plads til den storslåede gallamiddag, hvor der bliver serveret en overdådig tre-retters menu inkl. vin og vand. Derudover får alle deltagere en eksklusiv goodiebag og adgang til det efterfølgende store afterparty, som afholdes på samme adresse. Billetterne koster 600 kroner.

Nordisk finale i Stockholm d. 28 maj
Udover den lækre middag, kan aftenens gæster se frem til en præsentation af de 20 semifinalister, underholdning og selvfølgelig offentliggørelsen af de seks kvinder, som går videre til den endelige finale.

Det store finaleshow afholdes den 28 maj i på Grand Hotel i Stockholm. Her skal de seks piger igennem yderligere træning, hvor de lærer koreografi til det store finaleshow.

Derudover skal de til kjole fitting, styling og spraytan, inden de er klar til at gå på den store scene og kæmpe for muligheden for, at repræsentere Danmark ved en af verdens største internationale skønhedskonkurrencer - med alt betalt.

Man kan se billeder fra årets castingtour og følge semifinalen via Queen Of Scandinavias Instagram

Sidste år var det Sofie, der vandt natioens! wildcard.

nationen TV: Sofies debut i lilla lingeri: Tak, Ekstra Bladets læsere

Sådan fordelte stemmerne sig i år:

 

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4