3.b sku' skamme sig: Ingen kom til 10-års fødseldagsfest

Så skete det igen - denne gang i Sverige, hvor en 10-årsfødselsdag var lige ved at gå vasken, fordi gæsterne ikke kom. Men hvad med dig? Svarer du - og kommer du - når du bliver inviteret?

Der var kager, sodavand og slik, men gæster manglede, da Thereses datter fejrede 10 årsfødselsdag i lørdags. (arkivfoto: Ole Lind)
Der var kager, sodavand og slik, men gæster manglede, da Thereses datter fejrede 10 årsfødselsdag i lørdags. (arkivfoto: Ole Lind)

- Ulækkert at en 10-årig pige bliver behandlet på den måde af kammerater og deres forældre.

- Håber de skammer sig.

Festen begyndte kl. 18 - der er bare ikke kommet nogen
Sådan skriver Seija P på den sydsvenske avis Kvällspostens Facebook-side i en af de 105 kommentarer historien om 10-års fødselsdagfesten lørdag aften har fået.

For ingen - alstså nul - af de 30 inviterede klassekammerater og venner dukkede op. Og derfor skrev fødselsdagsbarnets mor en desperat besked på sin Facebook lørdag aften 18.15.

- Festen skulle begynde kl. 18.00, men ingen er dukket op.

Så nu er alle inviteret
- Min datter skulle helst ikke få et dårligt minde, så nu er alle, der ser det her - store som små - inviteret til 'toppen' fest, skrev moderen til  nu 10-årige 3.klasse-elev Therese Gunnarson og en time efter var cirka 100 mere eller mindre fremmede mennesker i gang med fest.
Også en af dem fra klassen, der ikke havde svaret var kommet, og undskyldte sin opførsel.

nationen 7-årig spurgte 'hvem kommer til min fest?: Svaret var 'ingen'

- Meget trist og respektløs opførsel at forældrene ikke engang kan tage sig sammen til at melde afbud.

- Men ærlig talt, de her børnefødselsdage er også ved at tage overhånd.

Ærlig mor: Der er for mange fødselsdagsfester
- Hvis alle børn i en klasse skal holde fest, så er der altså 30 weekender med fest om året - og 30 gange vi skal ud og købe gave, skriver Pernilla S, der synes det må være nok at bage nogle boller og invitere den nærmeste familie.

Hvad siger du? Er du træt at at blive inviteret til fester hele tiden?

 

 

140 kommentarer
Vis kommentarer