40 dage for vold mod minister-kæreste: Nu skylder Løkke en undskyldning

Dommen på 40 dages fængsel og udvisning af Danmark til en slovakisk mand, har sat debatten om det danske retssystem til at eksplodere.

Hør hvad forsvareren havde at sige til pressen efter dommen

- Jesus krist, det er et håndgemæng på et værtshus midt om natten.

- Mon ikke Papa skulle give sin kone husarrest og antabus behandling.

- Har tabt alt for vores retssystem

Sørgelig at man skal skamme sig over at være dansker
Sådan skriver nationens! Zelda  i en af de pt mest populære af de 388 kommentarer, der er skrevet om de 40 dages fængsel og seks års udvisning, en slovakisk mand netop er idømt for at have slået justitsminister Søren Papes kæreste. Og Zelda er ikke den eneste, der er forarget:

Privatoptagelse fra anholdensen af slovakken. Dansk politik - 6. jul. 2018 - kl. 15:22 Dom for vold mod Papes kæreste: Skyldig - men ikke for hatecrime

- Og vi påberåber os at være en retsstat? 
- Denne dom er under al kritik!

- Havde 'ofret' ikke været kæreste med justitsministeren, så havde dommen set ganske anderledes ud - og der havde formentlig slet ikke været en retssag, skriver og skammer sig ligefrem:

- Sørgeligt, at man som dansker, skal sidde og skamme sig over den danske stat, og det danske retssystem, skriver Allan.

De Konservative skal nok få sat skik på Danmark
På Berlingskes Facebook-side er der heller ikke meget forståelse for sagen:

- Lidt spirituskørsel og lidt håndgemæng.

- De konservative skal nok få sat skik på Danmark, skriver Søren F hos den borgerlige avis, og hos DR Nyheder er Facebook-vennerne heller ikke glade. Og mange mener, at Lars Løkke skylder en kommentar. Statsministeren var nemlig meget huriig på tasterne efter overfaldet, da han - fejlagtigt - skrev:

Får vi mon en korrektion, Lars Løkke?
- Så Lars Løkke skrev noget der ikke var sandt?, skriver Daniel C f.ex, og i den mest populære kommentar, bliver der efterlyst en korrektion:

- Han er frikendt for en hadforbrydelse, hvilket Danmarks Statsminister ellers dømte ham for på Twitter.

- Får vi mon en korrektion, Lars Løkke?, skriver Stefan på DR Nyheders Facebook, men hvad synes du?

1 af 2 
2 af 2 Når man har både en statsminister og en justitsminister til at holde hånden over en,...så kan man jo tillade sig både at køre promillekørsel og ellers buldre løs i bylivet..., skriver Tonny på DRs Facebook-profil. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
99 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere