40 kom til åbent-hus: Så lang tid tog det at sælge Danmarks billigste hus

De nye nye ejere skal enten i gang med den store renovering - eller rive ned. Men udbudsprisen var også kun 75.000 kr

Huset, der er blevet ombygget og renoveret flere gange, siden det blev opført i 1825, ligger i Elstrup på Als - 15 km fra Sønderborg. Foto: Nybolig
Huset, der er blevet ombygget og renoveret flere gange, siden det blev opført i 1825, ligger i Elstrup på Als - 15 km fra Sønderborg. Foto: Nybolig

- Nå?

- Ved Lunde røg der en for 50.

Sådan skriver Niels K i den ene kommentar, der er kommet på Jydskevestkystens Facebookside til artiklen om 'Danmarks billigste hus', der blev solgt efter blot 20 dage.

40 mennesker dukkede op til fremvisning
Huset - der er på 145 kvadratmeter og snart har 200 år på bagen - blev udbudt til 75.000 kr, og Nybolig skriver i salgsopstillingen, at de nye ejere skal i gang med den helt store værktøjskasse - eller en buldozer. Alligevel var der masser af interesse:

298 km: Jobcenter vil sende ledige fra Sjælland til Jylland i bus

- På den korte tid, det var til salg, havde vi omkring 40 mennesker til fremvisninger og åbent hus, fortæller ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig Sønderborg til jv.dk, og understreger at 40 mennesker er rigtig mange, og at der var så mange af dem, der var parat til at handle, at ejendommen endte i en budrunde.  

Men hvad siger du? I dag har mere end end 14,372 læsere deltaget i en afstemning om at flytte fra Sjælland til Jylland for at få et arbejde, og mere end halvdelen af dem svarer ja.

Tror du, at de cirka 47 procent, der siger nej, er klar over, at der er billige huse i Jylland?