50 stramninger er alt alt for lidt: Støjberg har ikke fortjent kage

nationen! og Facebook-gløder - og Røde Kors skovler penge ind, der bliver doneret i protest mod Støjbergs strammerkage.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Er rasende.

- 50 stramninger er alt, alt for lidt, hvis man ser på, hvor ødelæggende muslimsk indvandring er for et samfund.

Livsnødvendige stramninger
Sådan skriver Jeppe L i en af de tusindvis af kommentarer, der er skrevet på nationen! og EkstraBladets Facebook om den kage Inger Støjberg i går fremviste, fordi hun har stået i spidsen for 50 stramninger op udlændingeområdet.

Og med 325 likes er Jeppes den mest populære - men Daniels kommer godt derop af med 245 likes:

- Hold nu kæft! 90% af landets befolkning bakker op omkring de her (livs nødvendige) stramninger!.

Kommunisterne og naive gymnasieelever hyler
- Så kan diverse indvandrere, kommunister og naive gymnasieelever hyle op, så meget de vil!, skriver Daniel, mens Signe K. - med 228 likes - er på den modsatte fløj:

- Hjerteløse heks. Man fejrer ikke, at man ikke ejer omtanke/empati/medmenneskelighed...skam dig Inger Støjberg, jeg skammer mig over dig!!!, skriver Inger.

Røde Kors for en krone for hver stramning
nettet kan man lige nu donere 50 kroner - en krone for hver stramning - til Røde Kors arbejde.
Der er kommet 60.000 kr. her onsdag formiddag, og 50 af dem kommer fra Mette C:

- Det her er den bedste og mest sobre protest mod Inger S og hendes usmagelige påfund.

- Tak for den gode ide. Jeg giver mit bidrag med glæde, skriver Mette, men hvad tænker du?

22.095 læsere har her kl. 10.02 deltaget i afstemningen nedenfor. Men hvad mener du?

Er der noget at fejre?

nationens! Ehab synes Inger Støjberg ikke har noget at være stolt af - og derfor har han i dag skrevet dette indlæg.

Du er så udansk, Inger!
'I dag fik jeg vedtaget stramning nummer 50 på udlændingeområdet. Det skal fejres!' skriver Inger Støjberg på sin facebook profil hvor hun står med en stor firkantede kage og et kæmpe smil. Hvorefter hun linker til de gennemførte stramninger på udlændingeområdet.

Det her er højst sandsynligt det mest usympatiske opslag jeg længe har set på Facebook. Og så kommer det endda fra integrationsministeren, som repræsenterer Danmark. Jeg er målløss over, at vi har en minister, som kommunikere på så lavt et niveau.

Jeg arbejder selv med flygtninge
Man kan være enig eller uenig i stramningerne – eller Inger Støjbers politik generelt - , men ligefrem at fejre, at man gør livet sværere for millioner af mennesker, er alt andet end menneskeligt. Jeg har endda set flere kommentarer så som ” Jeg flover mig over at være dansker”.

Personligt arbejder jeg selv med flygtninge i DFUNK. Der møder flygtninge fra forskellige lande i verden. Vi hjælper dem at integrere sig og giver dem mulighed for at etablere en ny tilværelse. Jeg  har til dags dato ikke mødt en eneste flygtninge, som ikke er taknemmelig for, at Danmark har taget godt imod ham/hende. De ønsker alle sammen at arbejde og uddanne sig for at give tilbage til det samfund, som tog godt imod dem og deres familie. Jeg er oprigtigt ked af det negative billede, vi har fået af flygtninge i mediebilledet, som b.la. Inger Støjberg været skyld i.

Vi taler om mennesker
Som dansk borger bliver jeg uundgåeligt overrasket – og ikke mindst forarget -  når jeg ser en integrationsminister, der lige frem jubler over, at hun er med til at gøre livet mere svært flygtninge, som har forladt alt, hvad de ejer.

Vi taler om mennesker der har set den værste side af menneskeheden.  Der er virkelig noget, som er slået fejl, når det er god reklame i sig selv at gøre livet mere kompliceret for flygtninge og indvandrere, uden yderligere forklaring. Det er usmageligt usympatisk og udansk!

Ville ønske du var optaget af at skabe bedre vilkår
Danmark har gennem internationale aftaler forpligtet sig til at tage imod flygtninge. Vi har i landet en lang tradition for at bære en del af det internationale ansvar, når det gælder flygtninge og andre humanitære indsatser. Gør vi ikke det, svigter vi hele det værdigrundlag, som Danmark bygger på.

Så kære Inger Støjberg.

Som integrationsminister burde du vise seriøsitet og retfærdighed overfor dine medmennesker. Din ageren her på facebook viser dog det stik modsatte. Jeg ville ønske, at du var mere optaget af at skabe bedre levevilkår for andre mennesker, frem for at prale med din manglende empati.  Husk at ingen flygter for sjov!

Du kan også deltage i debatten på denne mail. Husk navn og adresse

 

 

 

Hvad synes du om Støjbergs fejring?

Se resultat

Hvad synes du om Støjbergs fejring?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen