Annonce:
Annonce:

500 fik tilbudt job i Odense: 375 siger sandsynligvis nej tak

nationen! har tidligere skrevet om de mange jobopslag, der følger med, når Miljøstyrelsen flytter fra hovedstaden til Odense. Nu kan et internt notat sætte tal på antallet af ledige stillinger.

Annonce:
Følg nationen!

- Det er da vel heller ikke meningen, at medarbejderne skal flytte med.

- Er det ikke de lokale, der skal have jobbene?

- Ellers er ideen med udflytning tåbelig, nåh ja den er den jo i forvejen, og koster grotesk mange penge hvis man går op i økonomi. .

Alle ved at man vil skræmme miljøfolkene
Sådan skriver Gorm N i en af de 38 kommentarer, der er skrevet på Altingets Facebook-profil om det interne notat fra Miljøstyrelsen, der viser at kun 25 procent af de 500 medarbejdere forventes at flytte med til Odense. Og at 375 medarbejder altså vil have sagt op inden udgangen af 2020.

TV-vært stillede 'rigtig godt spørgsmål' til Venstre-ordfører: Tak og tak

Derfor er der 72 ledige stillinger: Mange vil ikke arbejde i Odense

Annonce:

Miljø- og Fødevareministeriets afdelingschef David Fjord Nielsen understreger over for Altinget, at der er tale om en prognose, og minder om, at tallet også indeholder den normale udskiftning:

- Der vil altid vil være en vis naturlig udskiftning i styrelsen, også hvis ikke den var blevet flyttet, siger han til Altinget, men det høje opsigelsestal bekymrer flere Facebook-debattører:

- Alle ved da, at det her handler om at man får en masse kvalificerede mennesker, som arbejder på at beskytte vores miljø, til at sige op.

- Så er der fred og ro fra den front i et par år indtil man har fået bygget noget nyt op i Odense...

For at få fred i et par år
-  Og hvis de så igen begynder at blande sig i sprøjtegifte og tilsætningsstoffer og biodiversitet - så nedlægger vi da bare skidtet - eller flytter det hele til Frederikshavn.

- Så har vi nogle års fred igen.

- Jeg forstår ikke hvorfor folk er så forvirrede. Det kører da helt efter bogen! , skriver Anders N, og Thomas H bruger ligefrem ordet kompetancetab:

- Udflytningerne af statslige arbejdspladser er en katastrofe. 
- Både for de enkelte medarbejdere og deres familier, der enten skal rykkes op med rode og flytte til en helt andet landsdel og skabe et nyt fundament, nye venner, ny dagligdag, nyt netværk. 
- Men også for staten, der oplever et massivt kompetencetab i lang tid ud i fremtiden, skriver Thomas, men hvad tænker du?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: