7-årig spurgte 'hvem kommer til min fest?: Svaret var 'ingen'

Williams mor Renee gik på Facebook, da det lørdag stod klart, at ingen af den 7-åriges venner ville komme til fødselsdagfest søndag. Og det hjalp

- Hvilken solstrålehistorie.

- Det er den slags glædelige nyheder, der gør at man får lidt at troen på menneskeligheden tilbage.

Sådan skriver Anna A i en kommentar på Gefle Dagblads hemsida i en kommentar til historien om 7-årige Williams fødselsdagsfest i søndags.

Alt var parat til en festlig fødselsdag - men gæsterne dukkede ikke op. (Foto: Fra Facebook/privat) nationen Klassen var inviteret: Men ingen kom til 8-års fødselsdag

Fra én til 18 gæster pga af Facebook
For selvom fødselsdagen så ud til at blive en småfesen affære med bare én gæst - mormor - endte det med et kalas med 18 besøgende. Williams mor Renee forklarer, at hun inviterede hele Facebook, efter at William lørdag havde spurgt, hvor mange der kom. For svaret var jo 'ingen'.

Hvor mange gæster kommer der mor?
- Og jeg synes det var svært at forklare ham, at ingen af hans venner eller familie, som ellers var inviteret, kunne komme på grund af forskellige andre arrangementer, siger Renee til avisen, der også kan fortælle, at hendes Facebook-opslag fik helt fremmede mennesker til at overføre penge til fødselsdagsgaver.

Så begyndte jeg at græde
- Da en kvinde fra Malmø (900 kilometer væk red. ) ringede, og fortalte, at hun havde sendt en gave, begyndte jeg at græde.

- Jeg troede ikke at andre mennesker ville tænke sådan, men tusind tak fra både far, mor og William, lyder det fra Renee i dag.

Man hører ofte negative historier om f.ex. mobning på Facebook, men hvad er din bedste oplevelse? 

49 kommentarer
Vis kommentarer