7-årig vist ud af Lego-butik: Spurgte om han måtte låne toilet

Nej, vi har ikke offentlige toiletter. Det har BR heller ikke, forklarer Lego, der fortalte en 7-årig dreng, at han skulle forlade butikken, da han spurgte om han kunne tisse

- Min søn og jeg havde et ærinde på Strøget i København og som ofte før ville vi slutte med at købe en ting i LEGO store.

Tisse? Spørg oppe ved kassen
- Imens min søn gik og kiggede, hvad han kunne tænke sig, skulle han tisse.

- Jeg beder ham gå op til kassen og spørge om han må låne et wc...

Sådan indleder Anja LS et læserbrev til Ekstra Bladet om at være tissetrængende i et shoppingmiljø uden særlig mange offentlige toiletter. Anja - som sidste år lagde i omegnen af 4000 kr. i Lego-butikken - blev nemlig pænt forbløffet, da hendes 7-årige søn kom tilbage til vendte tilbage. 

Men de sagde nej - gå ud af butikken og find et offentligt
- Han havde fået svaret 'nej!' Han kunne gå ned til det offentlige toilet ved Storkespringvandet (som iøvrigt viste sig at være lukket). 

- Min søn blev vildt ked af det og følte sig ydmyget over, at vi måtte gå, da jeg ( mor'en) blev så fortørnet og gal over, at en 7-årig dreng ikke måtte låne et wc i en børnebutik ejet af et firma, som lever af børn og har en omsætning på størrelse med Rundetårn, som vi iøvrigt har bidraget pænt til.

Et nødtilfælde
- Hvis det handler om hygiejne kunne man have en sprit flaske stående. Og iøvrigt er der vel også noget der hedder: et nødstilfælde !

- Min søn havde glædet sig til et besøg i LEGO store men endte med en stor skuffelse og tårer i øjnene, skriver Anja, der ifølge Lego ikke er den første, der klager over toiletpolitikken.

Se også: 4-årig ville låne toilet i Lidl: Nej, det må du ikke

Vi ejer ikke noget offentligt toilet - det gør BR heller ikke
- Det er rigtigt, at vi engang imellem må bede kunder, om at gå ud af butikken og ned på det offentlige toilet.

- Vi gør ikke noget forkert i forhold til loven, for vi ejer ikke noget offentligt toilet, lyder det fra Lego-butikken på Strøget i København.

Men hvad mener du? Burde butikker stille toiletter til rådighed for kunderne? 

Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen