7-årig vist ud af Lego-butik: Spurgte om han måtte låne toilet

Nej, vi har ikke offentlige toiletter. Det har BR heller ikke, forklarer Lego, der fortalte en 7-årig dreng, at han skulle forlade butikken, da han spurgte om han kunne tisse

- Min søn og jeg havde et ærinde på Strøget i København og som ofte før ville vi slutte med at købe en ting i LEGO store.

Tisse? Spørg oppe ved kassen
- Imens min søn gik og kiggede, hvad han kunne tænke sig, skulle han tisse.

- Jeg beder ham gå op til kassen og spørge om han må låne et wc...

Sådan indleder Anja LS et læserbrev til Ekstra Bladet om at være tissetrængende i et shoppingmiljø uden særlig mange offentlige toiletter. Anja - som sidste år lagde i omegnen af 4000 kr. i Lego-butikken - blev nemlig pænt forbløffet, da hendes 7-årige søn kom tilbage til vendte tilbage. 

Men de sagde nej - gå ud af butikken og find et offentligt
- Han havde fået svaret 'nej!' Han kunne gå ned til det offentlige toilet ved Storkespringvandet (som iøvrigt viste sig at være lukket). 

- Min søn blev vildt ked af det og følte sig ydmyget over, at vi måtte gå, da jeg ( mor'en) blev så fortørnet og gal over, at en 7-årig dreng ikke måtte låne et wc i en børnebutik ejet af et firma, som lever af børn og har en omsætning på størrelse med Rundetårn, som vi iøvrigt har bidraget pænt til.

Et nødtilfælde
- Hvis det handler om hygiejne kunne man have en sprit flaske stående. Og iøvrigt er der vel også noget der hedder: et nødstilfælde !

- Min søn havde glædet sig til et besøg i LEGO store men endte med en stor skuffelse og tårer i øjnene, skriver Anja, der ifølge Lego ikke er den første, der klager over toiletpolitikken.

Se også: 4-årig ville låne toilet i Lidl: Nej, det må du ikke

Vi ejer ikke noget offentligt toilet - det gør BR heller ikke
- Det er rigtigt, at vi engang imellem må bede kunder, om at gå ud af butikken og ned på det offentlige toilet.

- Vi gør ikke noget forkert i forhold til loven, for vi ejer ikke noget offentligt toilet, lyder det fra Lego-butikken på Strøget i København.

Men hvad mener du? Burde butikker stille toiletter til rådighed for kunderne? 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen