Annonce:
Annonce:

8-årig havde brugt for 20.000

Er det barnets, spillets eller forældrenes skyld, når der pludselig mangler 20.000 på kontoen, og pengene er brug på lilla virtuelle juveler?

Spiller dine børn spil, hvor man købe 'ekstra-udstyr'? Og er det gået godt? Arkvfoto: Jonas Olufsson
Spiller dine børn spil, hvor man købe 'ekstra-udstyr'? Og er det gået godt? Arkvfoto: Jonas Olufsson
Annonce:
Følg nationen!

- Der er altså vildt mange bolde at holde styr på, når man har et barn på 8.

- I realiteten er det kun de mest perfekte forældre, der altid har tjek på alt mht til aula osv osv mm.

- Tilfældigvis er netop de perfekte åbenbart så talrige tilstede i denne tråd, siden de kan være så nedgørende over for den stakkels far, der lige kan vinke farvel til 20.000.

Han indrømmede simpelthen
Sådan skriver Stine P i en af de mest populære (99 likes) af de 685 kommentarer, der er skrevet på Politikens Facebook-profil om en 8-årig dansk dreng, der havde købt bl.a. lilla juveler i spillet ’Zoobattle' for noget, der ligner 20.000 kroner på ganske få dage i forsommeren

Juvelerne giver ekstra kræfter, og sønnen indrømmede straks, da hans far i midten af juni opdagede, at hans konto var blevet lænset.

Annonce:

- Han indrømmede simpelthen bare: 'Far, det er måske mig, der har købt de der ting', siger faderen til Politiken, der dog kan berolige alle forældre med, at pengene - efter et længere forløb med først Apple og siden banken - nu er tilbage på kontoren.

Forældre skal sætte sig ind i tingene
Men selv om historien om den 8-åriges spillegæld endte godt, så er der en del af avisens Facebook-venner, der mener, at forældre bør have styr på deres spil. Bl.a. Michael L:

- Synes denne gentagende historie burde skrives fra en anden vinkel; hvor lidt forældre sætter sig ind i tingene, inden de overlader det til deres barn eller hvor svage de er til IT generelt.

- Der er rigeligt med muligheder for at undgå dette, hvis bare man gad at bruge 2 minutter på det.

- Men det er åbenbart nemmere at stille sig frem offentligt og sige, at det orkede man ikke lige, skriver Michael i en kommentar, der sjovt nok også har fået 99 likes men hvad tænker du?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: