8-årig vil ikke ride på elefant i Thailand: Hellere hjælpe sultne hunde

Mette glæder sig over sin søns hjerte, der banker for dyr i nød. Men hvad ville du vælge - en elefant-ridetur eller et besøg på et dyreinternat?

- Vi er på Koh Samui, og på fredag skal vi besøge et hunde- og katte-internat hernede.

- Min søn har startet en indsamling via Facebook, og på et døgn har Christian samlet lidt over 750,- kr sammen, hvilket svare til knap 4000,- bath  

- Han bliver vildt glad hver gang der tigger en donation ind.

De fleste andre vil ligge ved poolen
Sådan indleder Mette, hvis søn har et hjerte, der i den grad banker for dyr i nød, en mail til nationen! om den 8-åriges seneste hjælpeaktion. Christian - som er meget inspireret at Linse og Geggo og deres måde at hjælpe dyrene på - kan du måske huske fra den indsamling han satte i gang, da han som seksårig hørte om 90 vanrøgtede hunde, der var blevet afleveret på en kennel i København.  

6-årigs store dyrehjerte: Samler mad til de 90 vanrøgtede hunde

Nu gælder det så et antal thailandske stakler med fire ben, og hans mor glæder sig:

- Det jeg synes er fantastisk ved ham, er at de fleste andre børn vil ride på elefanter og bare nyde deres ferie ved poolen..

Christian vil gerne yde en indsats for dyr i et fremmed land
- Christian vil på ingen måde op på elefanterne, han ved godt det er dyremishandling, og han vil yde en indsats i et fremmed land og bruge en hel dag af hans ferie på internatet, skriver Mette, men hvad siger du?

Hvad er bedst - at ride på elefanter eller at hjælpe herreløse hunde eller katte?