Aasia ville ikke tvangsgiftes og bryggede dræber-mælk til manden: 17 døde

21-årige Aasia Bibishadid havde fortalt forældrene, at hun var villig til at gøre alt for at slippe for at leve sammen med den mand, de havde valgt til hende. Nu er hun i retten i Pakistan - anklaget for at have forgiftet 17 af 'tvangs'-mandens familiemedlemmer

- Det her er en tragedie.

- Stop med at tvinge kvinder til at gifte sig med mænd, de ikke vil giftes med.

- Nu skal denne stakkels kvinde og den mand hun rent faktisk elsker, enten i fængsels på livstid eller halshugges eller noget i den dur.

Trist at der døde 17 personer
Sådan skriver juliess31 i en af de 300 kommentarer, der er skrevet på Washington Posts om Aasia Bibishadid, der var så desperat over udsigten til at leve sammen med den mand, hendes familie havde udset, at hun hældte gift i en kande mælk, og derpå forsøgte at servere den for ægtemanden.

- Jeg er også trist over, at der så døde 17 personer, især det lille barn, men den her historie er bare så led og trist, og der er kun en løsning:

- Stop med de tvangsægteskaber.

Kan ikke finde ud af hvad jeg føler
- Over hele verden er kvinder trætte af at blive betragtet som ting, og mindre værd end mænd. Nok er nok, fortsætter juliess31, for selv om manden ikke havde lyst til mælken, så brugte hendes svigermor senere dræbermælken til at lave en yoghurt-drik, som blev serveret for hele ægtemandens familie. 27 personer røg på hospitalet, og de 17 af dem er døde af forgiftningen. Aasia og den mand, hun kalder sin kæreste, var derfor i retten i byen Muzaffargarh for en uge siden. Dommen er ikke afsagt endnu.

Se også: Muslimsk pige løj om dansk kæreste og stak af: Nu går hun på TV

Måske folk nu tænker sig bedre om før de tvinger andre
- Det er første gang, at jeg ikke kan finde ud at, hvad jeg føler for et menneske, der er anklaget for at have slået 17 andre mennesker ihjel, skriver RickJohnson672 i en af de andre kommentarer, og sdc512 er heller ikke sikker på, hvad man skal mene om sagen:

- På den ene side er hun ansvarlig for 17 mennesker død. På den anden side er disse arrangerede ægteskaber - i mine vestlige øjne - helt og aldeles skrækkeige.

- Men måske kan det her få folk til at tænke sig bedre om, før de tvinger deres kvindelige familiemedlemmer til noget de ikke selv har valgt.

Hvad skal straffen være?

 

Kan der være noget godt i arrangerede ægteskaber?

Betyder dine forældres mening om din partner noget?

Kunne du forestille dig, at dine forældre valgte en partner til dig?

Se resultat

Kan der være noget godt i arrangerede ægteskaber?

Betyder dine forældres mening om din partner noget?

Kunne du forestille dig, at dine forældre valgte en partner til dig?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen