Ældre indvandrer stemte DF: Nu må du ikke skuffe mig, Tulle

Tror du, dine muslimske vælgere har stemt på dig i 20 år, så du kan blive bag kulisserne og lege intriger med en utroværdig taber, skriver nationens! Cherif

- Hvorfor stemmer en indvandrer, der oven i købet er muslim, Dansk Folkeparti?

- Mit svar er meget simpelt: For 45 år siden, faldt jeg pladask for Danmark og alt hvad der er i landet.

Cherif El-Ayouty beder unge indvandrere om at opføre sig ordentligt. (Foto: Jesper Stormly Hansen/arkiv) nationen Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig

Jeg er forelsket i Danmark
Sådan indleder 70-årige Cherif El-Ayouty et læserbrev til nationen! om folketingsvalget, regeringsforhandlingerne - og forventningerne til valgets store vinder, Kristian Thulesen Dahl. For Cherif mener - ligesom de 64 procent af de 135.762 læsere, der i løbet af weekenden har svaret på, hvem de synes skal være statsminister, at DF-formanden skal tage ansvaret på sig. Cherifs brev fortsætter derfor således:

- Jeg deler mine føler og min forelskelse i Danmark med langt de fleste af de ca. 20.000 muslimer, der kom til Danmark før den kæmpe Tsunami af nye muslimske flygtninge, der oversvømmede Danmark i 80serne.

Vi 'gamle' muslimer har arbejdet
- Disse 'gamle' muslimer har arbejdet flittigt, betalt deres skatter, deres børn har kæmpet i Irak og Afghanistan for at forsvare Danmark og har aldrig søgt om økonomisk hjælp fra staten.

- Nu forventer vi, at du, Kristian Thulesen Dahl, forsvarer os og det land, vi har adopteret frivilligt, fra den del af muslimerne, der er u-integrerbare og ødelægger alle danske muslimers fremtid her.

Skuf mig nu ikke, Thulesen - tag flaget som en leder
- Vi har stemt på dig, fordi vi er overbeviste om, at DF kan løfte opgaven.

- Tror du, dine muslimske vælgere har stemt på dig i 20 år, så du kan blive bag kulisserne og lege intriger med en utroværdig taber, du vil nævne som Statsminister?

- Vi gav dig et ansvar og du skal bære det. Tag flaget som en ægte leder. Skuf mig ikke nu, slutter Cherif sit brev.

Hvad mener du? Ender DF med minister-poster?

130 kommentarer
Vis kommentarer