Afliv mig: Jagten på mit sidste teoretiske arbejdsminut må stoppe nu

Mette har sjældent kræfter til at lave mad og gøre rent, og i 2017 havde hun overskud til at være sammen med andre mennesker 9 (ni) gange. Men kommunen mener godt at hun kan komme i arbejde

Mette er 43 år, og hun er helt desperat ved udsigten til at skulle i ressourceforløb de næste fem år. Hun kan ikke mere, skriver hun.
Mette er 43 år, og hun er helt desperat ved udsigten til at skulle i ressourceforløb de næste fem år. Hun kan ikke mere, skriver hun.
Følg nationen!

- Kære kommune. Hvad mere vil I have?

- Jeg har tilbudt jer, at i kan videofølge mit liv i al den tid jeg er vågen og alene hjemme OG at deltage i samtaler med hvem end I ønsker, motiverende, coachende etc.

- Det er IKKE min motivation, der mangler, men min FUNKTIONSEVNE!!!


I mandags blev mette bevilget 5 års ressourceforløb

Al bevægelse er smerteforværrende
Sådan indleder Mette B fra Nordjylland et åbent brev, der er sendt til diverse politikere og udvalgte medier - herunder nationen! I brevet - som du meget gerne må dele via Facebook - fortæller Mette om det i hendes øjne umenneskelige pres rehabiliteringsteamet i hendes kommunes jobcenter lægger på hende.


I sidste uge fik Mette afslag på førtidspension

Mette skriver også fordi hun har fået afslag på pension. Og hun tigger og beder om om at 'jagten på hendes sidste teoretiske arbejdsminut stopper nu', for hendes skulder gør ondt stort set hele tiden og kun kan ikke mere, skriver hun i brevet, der fortsætter således:

- I har allerede fået i tonsvis af dagbøger og smertebeskrivelser.

- I har fået masser af lægepapirer, der ENSLYDENDE konkluderer: Fastlåsninger, funktionsevne MAX 30-45 min dagligt, smerter, endda beskrevet som INVALIDERENDE, tilstanden er stationær, ehandlingsmulighederne er udtømt, der kan ikke peges på yderligere behandling og funktionsevnen er varigt og væsentligt nedsat.

- Al bevægelse, aktiv og PASSIV er smerteforværrende.

 

I burde tilbyde at aflive mig - det ville være mere humant
- Jeg har yderligere tilsendt jer billeddokumentation af de fysiske hævelser af mit skulderbælte anno 2018, som viser hævelser i præcis de punkter, jeg tidligere har udpeget og beskrevet.

- JEG KAN IKKE MERE!!!!

- I burde snart vise mig så meget medmenneskelighed, at I tilbyder at aflive mig. Det ville i det mindste være humant!!!

- Mit liv i dag er så begrænset at jeg kun sjældent ser mennesker.

- I 2017 rakte kræfterne til at være social 9 gange, med 11 ugers invaliderende smerter til følge!

- Jeg har ofte ikke kræfter til selv at varetage madlavning.

- Rengøring er en saga blot…


Mette skriver sine aktiviteter ned i en dagbog

Stop så jagten på mit sidste teoretiske arbejdsminut
- Jeg har ikke kræfter nok til et privatliv - og den smule tid jeg har, den vil I tage?????

- STOP SÅ!!! Jagten på mit sidste teoretiske arbejdsminut!!!

- Fordi I ikke finder det dokumenteret, at min arbejdsevne er varigt nedsat i et sådant omfang, at jeg, teoretisk set, ikke vil være i stand til blive selvforsørgende ved indtægtsgivende arbejde (fleksjob)????

- SERIØST?????

- Jeg frygter for mit liv, og jeg frygter i særdeleshed for mit helbred, da kommunen forsøger at underkende lægeerklæringer, og insisterer på at gentage tiltag, jeg tidligere er blevet massivt FORVÆRRET af, skriver Mette, der ikke vil være nr. 66 i statistikken: 'Død i ressource forløb',

Hvad tænker du? Er det blevet for svært at få førtidspension?

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind