Annullerings-tricket: Kassedame tog 262.500 kr med hjem

En 34-årig kassedame i Edeka-supermarkedet på hovedbanegården i Hamburg erkender nu, at hun har stjålet op mod 6500 kr pr dag med sit annulleringstrick.

6500 kr på en god dag kunne kassedamen score på at annullere et køb - og derefter modtage pengene kontant. Arkivfoto: Lars Krabbe
6500 kr på en god dag kunne kassedamen score på at annullere et køb - og derefter modtage pengene kontant. Arkivfoto: Lars Krabbe

- Professionelt.

Sådan skriver Leda R i en kommentar på Bild.de's Facebook-profil om den 34-årige kassedame, der fra sin stol bag kassen i Edeka-supermarkedet på Hamburg hovedbanegård, har svindlet sig til 35.000 euro - eller cirka 262.500 kr.

Annullerede købet og fik pengene kontant
Kvinden - som blev afsløret af en af kædens butiksdetektiver - tastede de typisk ret så fortravlede kontant-kunders varer ind på sit kasseapparat for derefter at annullere købet.

Travle kunder beder ikke om bon
Så modtog hun pengene, og da dommeren i Hamburg Byret spurgte hende, om kunderne ikke bemærkede, hvad skærmen viste, svarede hun:

- Nej Og de spurgte heller aldrig om bon'en, svarede hun ifølge Bild.de

På de gode dage kunne hun score op mod 900 euro på annulleringstricket, og de mange penge skulle bruges til at betale af på en gæld til familien. Da politiet ransagede hendes hjem, fandt de dog 300 euro.

- Jeg fortryder det, jeg er ked af, sagde kvinden, da hun fik en dom på 18 måneders betinget fængsel. Pengene, som hun nu skylder Edeka, har hun ifølge Bild aftalt at afdrage med 50 euro pr måned.

Har du nogensinde siddet i kassen i et supermarked - og har du hørt om annulleringstricket?

 

174 kommentarer
Vis kommentarer